1191. Bp. Alpár utca 12. [email protected] +36 20 313 99 48

2017-es lakás dekorációs trendek

Lakásdekorációk

Az előző évben a Skandináv minták és a szőtt fali díszek voltak a trendik. Eljött a 2017-es év, és az emberek ekkor tervezik meg a szobák megújítását az idei év trendjeinek megfelelően, de vannak olyanok is, akik a készülő otthonuk beltéri elrendezését tervezgetik és valósítják meg. 2017-ben ezek a dekorációs trendek lesznek a mérvadóak.

Zöld

A zöld újra hódít ebben az évben mondja a világhírű Martyn Lawrence-Bullard – aki számos hírességnek, mint pl. Kendall Jennernek is a lakberendezője. Legyen szó falszínekről vagy egyszerű, a padlót szépítő szőnyegekről minden zöld árnyalat nagyon menő lesz 2017-ben, megemlítve a lime zöldet vagy a smaragdzöldet is. Ha valaki csak élőbbé szeretné tenni az otthonát és nem szeretné nagy felületeken használni a zöldet, akkor is ajánlatos beszerezni egy-egy üvegtányért, vázát vagy apróbb kiegészítőt a letisztult fehér terekbe – vidámabbá téve így a lakást.

Onedia – Trópusi minták

A lakberendezők szeretnek ötleteket csenni a nagy tervezőktől, ami nem is titok, hiszen Marc Jacobs, Emanuel Ungaro vagy Práda használta az anyagmintán, úgy a tapétákon, design tárgyakon is feltűnnek ezek a minták. Ebben az esetben sem szükség az egész szobádat ezzel dekorálnod pl. cserélgetheted a párnákat kedved, vagy a trendek szerint a szófádon vagy a kanapédon.

Dhgate – Márvány és réz kombináció

A Vogue öt legnépszerűbb fiatal designere közé tartozik a 2015-ös ranglista alapján Young Huh, aki szerint a márvány és réz megoldások kombinációja dominál majd ebben az évben, amely különösen a konyhákban és fürdőszobákban fog megtestesülni. A tisztaságot árasztó fehér márvány természetessége és az ipari design együttes alkalmazása igazán lenyűgöző hatást kelt az otthonokban.

Home-designing.com – Visszafogott színek

A visszafogott színek közül a fehér, bézs, világosszürke, púderszínek lesznek a trendik 2017-ben, és ez azoknak jó hír, akik nem szeretik a harsány színeket.

Decoholic – Geometriai formák

Ebben az évben egy modernizált formában törnek elő a geometriai formák az ősi afrikai vagy ázsiai kultúrákból, melyekre az egyszerű vonalak, szögletes formák, különösképpen a háromszögek a jellemzők.

Designcontract – Szokatlan világítás

Könnyedén átváltoztathatod otthonod stílusát egy ötletes lámpával vagy színes hangulatvilágítással.

Express.co

A trendi világítások között egyre gyakoribb választás a vezérelhető ledvilágítás is, mint pl. a FIBARO okosotthon rendszer RGBW moduljával felszerelve. A színárnyalatot és a fényerő mértékét is a szoba színei szerint variálhatod kedved szerint. Ismerje meg a festés Budapest szolgáltatást !