1191. Bp. Alpár utca 12. [email protected] +36 20 313 99 48
aszfaltozás

Aszfaltozás 16. kerület területén!

Cégünk profi és megbízható, tapasztalt szakemberek által kivitelezi az aszfaltozási munkákat. Lehet szó esetleg mart aszfaltról, esetleg öntött aszfaltról, mi minden esetben a határidők pontos betartásával hajtjuk végre a munkáinkat. Az aszfalt az egy mesterséges, bitumen kötőanyagú, továbbá természetes adalékanyagokat, tehát homokot, kőzúzalékot és mészkőlisztet tartalmazó építőanyag. Az aszfaltot a munkaterület helyszínén csapatunk gépes vagy kézzel végzett bedolgozás segítségével teríti el. Számunkra mindenek előtt nagyon fontos a bizalom, valamint a minőségi kivitelezés! Gyakran előfordul, amikor az aszfaltozás 16. kerület folyamatáról van szó, hogy az adott megrendelő nem tudja eldönteni, hogy melyik fajta aszfaltot lenne érdemes választania.

Felkészült csapatunk vállal mindenféle aszfaltozás és útépítéssel, kőműves munkákkal kapcsolatos kivitelezéseket akár cégek, vállalkozások, önkormányzatok és magánszemélyek részére is egyaránt. A célunk az az, hogy a lehető legjobb minőségben szolgáljuk ki ügyfeleinket annak érdekében, hogy minden esetben elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal és mindezt kedvező aszfaltozás árak mellett kínáljuk. Törekszünk arra, hogy munkáinkat a lehető legjobb minőségben kivitelezzük, és ami a legfontosabb, hogy egy munkáért sose kelljen kétszer fizetni a helytelen és nem megfelelő kivitelezés miatt. A munkáinkra ennek következtében természetesen vállalunk garanciát is. Manapság az emberek úgy gondolják, hogy túlságosan alacsony árak mellett is tökéletes munkát kapnak, pedig ez a legtöbb esetben nem így van, hiszen a túlságosan olcsó munkavégzés folyamata az az aszfalt rovására is mehet.

Aszfaltozás 16. kerület - hívjon minket profi munka érdekében!

Munkáink folyamatait rengeteg éves tapasztalattal, professzionális gépek segítségével és profi szakemberek által végezzük, minden esetben szem előtt tartva a megrendelők egyéni elképzeléseit és elvárásait. A csapatunkra bízott megbízásokat a terület felmérésétől, az átadás folyamatáig nagyon pontos odafigyeléssel, a lehető legminőségibb anyagok alkalmazásával, és betartott határidőkkel, valamint garanciális kivitelezéssel együtt valósítjuk meg. Alapvető célunk minden esetben, hogy partnereink elégedettek legyenek, és kiváló minőségű, hosszú éveken át megfelelően és makulátlanul üzemelő aszfaltozás folyamatát követő területeket vegyenek át, amelyek hosszútávon minden szempont alapján megfelelnek nem csupán a műszakilag elvárt követelményeknek, de az esztétikailag is igényesen legyenek kivitelezve. Óriási hangsúlyt fordítunk arra, hogy csapatunk stabilan, legálisan a törvényi kereteknek megfelelően és kedvező aszfaltozás árakat biztosítva legyen képes biztonságosan, megbízhatóan tevékenykedni az ügyfelek számára! 

Keressen minket bármikor bizalommal!