Aszfaltozás, aszfaltozás Budapest, aszfaltozás árak

Cégünk vállal aszfaltozási és térburkolási munkákat kedvező árakon. Legyen szó hengerelt aszfaltról, mart aszfaltról, netán öntött aszfaltról, mindig a határidők pontos betartásával készítjük el munkáinkat. Aszfaltozás, útépítés Budapesten. Az aszfalt nem más, mint bitumen kötőanyagú, mesterséges illetve természetes adalékanyagokat tartalmazó építőanyag: Homok, kőzúzalék és mészkőliszt. Az aszfaltot gépi vagy kézi bedolgozással terítjük el.

Számunkra fontos a bizalom, illetve a minőségi kivitelezés!
Lehet szó akár útról, térkőről, parkolóról vagy az aszfaltozás bármely formájáról, mi állunk rendelkezésére!
Korrekt árak
Megbízhatóság
Profi kivitelezés

Aszfaltozás Budapest, hengerelt aszfalt felújítása


Lássuk az aszfaltozás leggyakoribb buktatóit! Íme, tanácsaink!

Gyakran előfordul, amikor aszfaltoztatásra szánja el magát valaki, akkor nem tudja eldönteni, hogy milyen aszfaltot érdemes vásárolnia.
Az aszfaltok két nagy csoportba sorolhatóak
Legelterjedtebb az úgynevezett hengerelt aszfalt, amit kézi vagy gépi terítéssel dolgoznak be. Különbözõ szemcsenagyságú hengerelt aszfaltból építik az utakat, az autópályákat és egyre gyakrabban már a járdákat is. Fõ elõnye az öntött aszfalttal szemben, hogy gyorsan és gazdaságosan lehet beépíteni, illetve nem lágyul a napsütés hatására.Egy jól felszerelt, megfelelõen gépesített kis cég több ezer négyzetméternyi hengerelt aszfaltot tud bedolgozni naponta, míg egy multi (Strabag, Magyar Aszfalt, Swietelsky vagy az Egút Zrt) akár több tízezer négyzetméter aszfaltot is képes leteríteni naponta. A hengerelt aszfalt egyre elterjedtebb napjainkban, telephelyek aszfaltozására, sportpályák, iskolák udvarainak aszfaltozására kiválóan alkalmas, pompás burkolatok készíthetõk belõle.
A aszfalt másik fajtája az öntött aszfalt, ami egyre inkább kezd kikopni az építõiparból. Főként hidak szigetelésér, járdák aszfaltozására, mélygarázsok, teremgarázsok aszfaltozására és kátyúk javítására használják.
A 70-es 80-as, de még a 90-es években is elõszeretettel alkalmazták sportpályák aszfaltozására, mivel tükörsima, egyenletes felület képezhetõ vele. Kiderült azonban, hogy könnyen deformálódik a magas bitumentartalma miatt, így a sportpályák aszfaltozásánál nem vált be.
Biztosan látott már Ön is olyan sérülést az aszfalton, amit magas sarkú cipõ, autóemelõ, vagy az autó kereke okozott az aszfaltburkolaton. Ezek a sérülések rendszerint öntött aszfalton fordulnak elõ a már említett magas bitumentartalom és a napsütés hatására felmelegedett aszfalt miatt.
Hengerelt aszfalton ilyen sérülések nem fordulnak elő. A hengerelt aszfalton hajszálrepedések szoktak jelentkezni, ami azonban a forgalom hatására eltömõdik, így nem jelentenek gondot a késõbbiekben.

Keressen minket bizalommal! Aszfaltozás Budapest

Aszfaltozás Budapest, hengerelt aszfalt felújítása

Legutóbbi cikkek