Aszfaltozás, aszfaltozás Budapest, aszfaltozás árak, hengerelt aszfalt felújítása itt!

Cégünk vállal aszfaltozási és térburkolási munkákat kedvező árakon. Legyen szó hengerelt aszfaltról, mart aszfaltról, netán öntött aszfaltról, mindig a határidők pontos betartásával készítjük el munkáinkat.

Aszfaltozás, útépítés Budapesten. Az aszfalt nem más, mint bitumen kötőanyagú, mesterséges illetve természetes adalékanyagokat tartalmazó építőanyag: Homok, kőzúzalék és mészkőliszt. Az aszfaltot gépi vagy kézi bedolgozással terítjük el.

Számunkra fontos a bizalom, illetve a minőségi kivitelezés!
Lehet szó akár útról, térkőről, parkolóról vagy az aszfaltozás bármely formájáról, mi állunk rendelkezésére!
Korrekt árak
Megbízhatóság
Profi kivitelezés


Hívjon minket Most!  06 20 313 99 48


Aszfaltozás Budapest, hengerelt aszfalt felújítása, aszfaltozás árak kedvezően. Hívjon minket most!

Lássuk az aszfaltozás leggyakoribb buktatóit! Íme néhány jó tanács!

Gyakran előfordul, amikor aszfaltoztatásra szánja el magát valaki, akkor nem tudja eldönteni, hogy milyen aszfaltot érdemes vásárolnia.


Az aszfaltok két nagy csoportba sorolhatóak :


Legelterjedtebb az úgynevezett hengerelt aszfalt, amit kézi vagy gépi terítéssel dolgoznak be.

Különböző szemcsenagyságú hengerelt aszfaltból építik az utakat, az autópályákat és egyre gyakrabban már a járdákat is. Fő előnye az öntött aszfalttal szemben, hogy gyorsan és gazdaságosan lehet beépíteni, illetve nem lágyul a napsütés hatására.

Egy jól felszerelt, megfelelően gépesített kis cég több ezer négyzetméternyi hengerelt aszfaltot tud bedolgozni naponta, míg egy multi (Strabag, Magyar Aszfalt, Swietelsky vagy az Egút Zrt) akár több tízezer négyzetméter aszfaltot is képes leteríteni naponta.

A hengerelt aszfalt egyre elterjedtebb napjainkban, telephelyek aszfaltozására, sportpályák, iskolák udvarainak aszfaltozására kiválóan alkalmas, pompás burkolatok készíthetők belőle.


A aszfalt másik fajtája az öntött aszfalt, ami egyre inkább kezd kikopni az építőiparból. Főként hidak szigetelésér, járdák aszfaltozására, mélygarázsok, teremgarázsok, aszfaltozására és kátyúk javítására használják.


A 70-es 80-as, de még a 90-es években is előszeretettel alkalmazták sportpályák aszfaltozására, mivel tükörsima, egyenletes felület képezhető vele. Kiderült azonban, hogy könnyen deformálódik a magas bitumentartalma miatt, így a sportpályák aszfaltozásánál nem vált be.


Biztosan látott már Ön is olyan sérülést az aszfalton, amit magas sarkú cipő, autóemelő, vagy az autó kereke okozott az aszfaltburkolaton. Ezek a sérülések rendszerint öntött aszfalton fordulnak elő a már említett magas bitumentartalom és a napsütés hatására felmelegedett aszfalt miatt.


Hengerelt aszfalton ilyen sérülések nem fordulnak elő. A hengerelt aszfalton hajszál repedések szoktak jelentkezni, ami azonban a forgalom hatására eltömődik, így nem jelentenek gondot a későbbiekben. Hengerelt aszfalt felújítás kedvező árakon.


Keressen minket bizalommal! Aszfaltozás Budapest, aszfaltozás árak kedvezően.

Kattintson és kérjen ajánlatot most!


                                                                                                                                                vagy hívjon Hívjon Minket!  06 20 313 99 48


Aszfaltozás Budapest, hengerelt aszfalt felújítása, aszfaltozás árak

Legutóbbi cikkek

Aszfaltozás, lakás felújítás, festés

Nem kell beleőrülni – lakásfelújítási, festés, aszfaltozás tippek profiktól!

Nem kell beleőrülni – lakásfelújítási, festés, aszfaltozás tippek profiktólSokaknak okozhat gondot a lakásvásárlás, hiszen az ingatlanárak egyre inkább emelkednek. Egy új építésű lakást a mai árakon már csak nagyon kevesen engedhetnek meg maguknak, mégis teljesen jogos igénye lehet akár a fiatal, akár az idősebb családoknak, hogy egy szép és biztonságos, felújított lakásban élhessenek. A lakásfelújítástól azonban sokan tartanak, hiszen úgy gondolják, hogy nem tudják vállalni azt a rengeteg tortúrát, amivel jár.Sajnos, a lakásfelújítás a profik tippjei segítségével sem spórolható meg, viszont lehetséges enyhíteni a lakásfelújítás okozta kellemetlenségeken, illetve a lakásfelújítás árak is mérsékelhetők akár Budapesten is.