1191. Bp. Alpár utca 12. [email protected] +36 20 313 99 48

Aszfaltozás Budapest, hengerelt aszfalt felújítás, készítés kedvező árak! Hívjon minket Most!

Az aszfaltozás, hengerelt aszfalt készítés, felújítás, útépítés Budapest előnye!

Gyakran előforduló probléma amikor az aszfaltozás folyamata mellett dönt egy személy, hogy nem tudja eldönteni, milyen aszfalt mellett lenne érdemes letennie a voksát. Továbbá nagyon sok emberre jellemző, hogy az öntött aszfaltot újrahasznosítják, és az ezáltal kapott osztályon aluli masszát egy új áron értékesítik.

Nekünk az a célunk, hogy egyértelműen ismertessük Önnel az előnyeit, és ezáltal képesek legyünk segíteni Önnek az aszfalt kiválasztása során! Az aszfalt rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik az egyéb burkolóanyaggal szemben, hiszen egy nagyon tartós, kifejezetten környezetbarát, és könnyen fenntartható burkolóanyagról van szó.

Az aszfaltozás során sík felületet nyerünk, amelynek a teherbíró képessége rendkívül magas.Az aszfaltozás folyamata több fajta alapra is kivitelezhető, ezért akár egy régebbi aszfaltrétegre, a betonra és tömörített kőre is ajánlott.

 Az aszfalt egy nagyon hosszú élettartammal rendelkező burkolóanyag.Abból adódóan, hogy vízálló, ellenáll az időjárás eredményezte eróziónak, ezért az eső, hó vagy akár az erős fény okozta káros hatásoknak is.

További előnyei közé sorolható, hogy mindössze 48 óra szárítási és ülepítési időre lesz szükség az alkalmazását megelőzően. A betonozás után nem hárul majd ránk különösebb állagmegőrzési vagy struktúra fenntartási feladat, az az alacsony karbantartással jár.

Habár az aszfalt szigetelésének megőrzése miatt ajánlott az olaj, valamint az egyéb szennyeződéseket folyamatosan eltávolítani, ezeket leszámítva az aszfalt karbantartása nem igényel szakértő figyelmet. Az aszfalt tartóssága miatt, abban az esetben ha az aszfalton kisebb repedéseket, lyukakat fedezünk fel, akkor azonnal érdemes elhárítani ezeket a hibákat, hiszen ezek ugyan elszigetelt területek, amely a parkoló egész területét nem veszélyeztetik, de a terjedés elkerülése miatt nagyobb figyelmet érdemes rájuk fordítani.

Ezzel a ténnyel viszonylag kevesen vannak tisztában, de az aszfalt egy kifejezetten környezetbarát burkolóanyag. Az aszfalt összetevői újrahasznosított anyagokból erednek, például homok, kavics, zúzott kavics, amelyek természetesek, vagy teljes egészében lebomlanak. Tehát, az aszfalt nem szennyezi földünket, hiszen újra és újra felhasználható.

Az aszfaltozás melletti döntés tehát tudatos vásárlási döntés eredménye lehet!

Majd végül, az aszfaltozás egyik legvonzóbb előnye, azok az olcsó és költséghatékony aszfaltozás árak! Ugyanis az aszfalt egy nagyon olcsó burkolóanyag, abból adódóan, hogy az aszfalt alkotóelemei a természetben is megtalálható anyagok, emiatt az előállítása roppant költséghatékony.

A megfelelően és precíz kezek által kivitelezett aszfaltozás előnye, hogy hosszú élettartamot biztosítanak, ezzel párhuzamosan pedig roppant egyszerű tisztítani és karbantartani. Az aszfaltozásnak köszönhetően a hó ellapátolása is sokkal egyszerűbb lesz, mindamellett, hogy nem fogja szétmarni a só, mint a beton esetében.

Az aszfaltozás Budapest területén, csapatunk által mindig szakszerűen történik és a kivitelezésre garanciát is bátran vállalunk! Magánszemélyek, közületek, önkormányzatok és cégek megkeresése esetén egyaránt végzünk munkálatokat.

Mi befolyásolja az aszfaltozás árakat Budapesten?

Az aszfaltozás árak végkimenetelét befolyásolja a kiválasztott aszfalt típus megfelelő vastagsága, az alapréteg állapota, valamint az aszfaltozás folyamatára fordított idő.

Cégünk az ügyfelek legnagyobb örömére az ország egész területén vállalja az aszfaltozás folyamatát és már akár a megkeresést követő napon elkezdhetjük az aszfaltozás kivitelezését.

Mivel cégünk már hosszú évek óta jelen van a szakmában, ezért számunkra nem létezik lehetetlen munka vagy feladat.

Aszfaltozás és hengerelt aszfalt felújítás is elérhető velünk az ország bármely területén, mi kivitelezzük legyen szó járda, udvar, kocsibejáró, hangár, kerékpárút, garázs, parkoló aszfaltozásról.

Széles, professzionális gépparkunknak köszönhetően, bármikor elvégezzük a legnagyobb kivitelezéseket is, legyen szó öntött vagy mart aszfaltozás, hengerelt aszfalt felújítás, betonozás folyamatairól!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és érdeklődjön az aszfaltozás árakról részletesebben elérhetőségeink bármelyikén! A hengerelt aszfalt egyre elterjedtebb napjainkban, telephelyek, sportpályák, iskolák udvarainak aszfaltozására kiválóan alkalmas, pompás burkolatok készíthetők belőle.

A aszfalt másik fajtája az öntött aszfalt, ami egyre inkább kezd kikopni az építőiparból. Főként hidak szigetelésér, járdák, mélygarázsok, teremgarázsok és kátyúk javítására használják.

A 70-es 80-as, de még a 90-es években is előszeretettel alkalmazták sportpályák aszfaltozására, mivel tükörsima, egyenletes felület képezhető vele. Kiderült azonban, hogy könnyen deformálódik a magas bitumentartalma miatt, így a sportpályáknál nem vált be.

Biztosan látott már Ön is olyan sérülést az aszfalton, amit magas sarkú cipő, autóemelő, vagy az autó kereke okozott az aszfaltburkolaton. Ezek a sérülések rendszerint öntött aszfalton fordulnak elő a már említett magas bitumentartalom és a napsütés hatására felmelegedett aszfalt miatt.

Hengerelt aszfalton ilyen sérülések nem fordulnak elő.

hengerelt aszfalton hajszál repedések szoktak jelentkezni, ami azonban a forgalom hatására eltömődik, így nem jelentenek gondot a későbbiekben.

Aszfaltozás, Hengerelt aszfalt felújítás kedvező árakon.

Keressen minket bizalommal!

Aszfaltozás Budapest, aszfaltozás árak kedvezően.

Kattintson és kérjen ajánlatot most!

Aszfaltozás Budapest, hengerelt aszfalt felújítás, készítés betonozás!

Cégünk vállal aszfaltozási és térburkolási munkákat kedvező árakon. Legyen szó hengerelt aszfaltról, mart aszfaltról, netán öntött aszfaltról, mindig a határidők pontos betartásával készítjük el munkáinkat.

Aszfaltozás, útépítés Budapesten kedvező árakon!

Az aszfalt nem más, mint bitumen kötőanyagú, mesterséges illetve természetes adalékanyagokat tartalmazó építőanyag: Homok, kőzúzalék és mészkőliszt. Az aszfaltot gépi vagy kézi bedolgozással terítjük el.

Számunkra fontos a bizalom, illetve a minőségi kivitelezés!
Lehet szó akár útról, térkőről, parkolóról vagy az aszfaltozás, útépítés bármely formájáról, mi állunk rendelkezésére!

Korrekt árak
Megbízhatóság
Profi kivitelezés

Hívjon minket Most!

aszfaltozás
aszfaltozás

Aszfaltozás Budapest, útépítés és hengerelt aszfalt felújítása, betonozás, aszfaltozás árak kedvezően.

 

Lássuk az aszfaltozás leggyakoribb buktatóit! Íme néhány jó tanács!

Gyakran előfordul, amikor aszfaltoztatásra szánja el magát valaki, akkor nem tudja eldönteni, hogy milyen aszfaltot érdemes vásárolnia.

Az aszfaltok két nagy csoportba sorolhatóak :

Legelterjedtebb az úgynevezett hengerelt aszfalt, amit kézi vagy gépi terítéssel dolgoznak be.

Különböző szemcsenagyságú hengerelt aszfaltból építik az utakat, az autópályákat és egyre gyakrabban már a járdákat is. Fő előnye az öntött aszfalttal szemben, hogy gyorsan és gazdaságosan lehet beépíteni, illetve nem lágyul a napsütés hatására.

Egy jól felszerelt, megfelelően gépesített kis cég több ezer négyzetméternyi hengerelt aszfaltot tud bedolgozni naponta, míg egy multi (Strabag, Magyar Aszfalt, Swietelsky vagy az Egút Zrt) akár több tízezer négyzetméter aszfaltot is képes leteríteni naponta.

aszfaltozás
aszfaltozás

Aszfaltozás Budapest és hengerelt aszfalt felújítás Budapest – Minőségi kivitelezéssel!

Cégünk kivitelez aszfaltozási munkákat is! Legyen szó mart aszfaltról, öntött aszfaltról, mi minden lehetséges esetben, a határidők pontos biztosításával kivitelezzük a munkáinkat. 

Számunkra a legfontosabb a bizalom, valamint a minőségi kivitelezés!

Sűrűn előfordul, amikor aszfaltozás Budapesti folyamatáról van szó, hogy az adott ügyfél nem tudja eldönteni, hogy melyik fajta aszfaltot érdemes vásárolnia, hiszen az aszfaltok két nagy csoportba sorolhatóak.

A leggyakrabban alkalmazott az úgynevezett hengerelt aszfalt, amelyet kézi vagy gépi terítéssel dolgoznak meg.

Mi ezzel a típussal szeretünk a legjobban dolgozni, hiszen az egyik legjobb előnye az öntött aszfalttal szemben, hogy gyorsabban és kedvezőbb aszfaltozás árak mellett lehetséges a beépítése, valamint nem lágyul a napsütés hatására.

Aszfaltozás Budapest, hengerelt aszfalt készítés, felújítás:

hengerelt aszfalt felújítás folyamata egyre gyakoribb tevékenység napjainkban, ugyanis alkalmazható telephelyek, sportpályák, iskolai udvarok aszfaltozására is, és pompás burkolatok állíthatóak elő belőle.

Biztosan tapasztalt már Ön is olyan sérülést az aszfalton, amelyet egy magas sarkú cipő, autóemelő, vagy az autó kereke okozott az aszfaltban.

Ezen sérülések legtöbbször az öntött aszfalt esetében tapasztalhatóak.

A szolgáltatásunk alkalmazása esetében az ilyen sérülések kijavításra kerülnek. 

Lehet szó akár útról, térkőről, parkolóról vagy az  útépítési folyamatok bármelyik formájáról, mi állunk rendelkezésére kedvező hengerelt aszfalt felújítás árak mellett!