1191. Bp. Alpár utca 12. anildiakft@gmail.com +36 20 313 99 48

Aszfaltozás Budapest

Aszfaltozás, aszfaltozás Budapest, aszfaltozás árak, hengerelt aszfalt felújítása itt!

Cégünk vállal aszfaltozási és térburkolási munkákat kedvező árakon. Legyen szó hengerelt aszfaltról, mart aszfaltról, netán öntött aszfaltról, mindig a határidők pontos betartásával készítjük el munkáinkat.

Aszfaltozás, útépítés Budapesten kedvező árakon!

Az aszfalt nem más, mint bitumen kötőanyagú, mesterséges illetve természetes adalékanyagokat tartalmazó építőanyag: Homok, kőzúzalék és mészkőliszt. Az aszfaltot gépi vagy kézi bedolgozással terítjük el.

Számunkra fontos a bizalom, illetve a minőségi kivitelezés!
Lehet szó akár útról, térkőről, parkolóról vagy az aszfaltozás, útépítés bármely formájáról, mi állunk rendelkezésére!

Korrekt árak
Megbízhatóság
Profi kivitelezés

Hívjon minket Most!

+36 20 313 9948

 
Aszfaltozás Budapesten, útépítés és hengerelt aszfalt felújítása, aszfaltozás árak kedvezően.
 

Lássuk az aszfaltozás leggyakoribb buktatóit! Íme néhány jó tanács!

Gyakran előfordul, amikor aszfaltoztatásra szánja el magát valaki, akkor nem tudja eldönteni, hogy milyen aszfaltot érdemes vásárolnia.

Az aszfaltok két nagy csoportba sorolhatóak :

Legelterjedtebb az úgynevezett hengerelt aszfalt, amit kézi vagy gépi terítéssel dolgoznak be.

Különböző szemcsenagyságú hengerelt aszfaltból építik az utakat, az autópályákat és egyre gyakrabban már a járdákat is. Fő előnye az öntött aszfalttal szemben, hogy gyorsan és gazdaságosan lehet beépíteni, illetve nem lágyul a napsütés hatására.

Egy jól felszerelt, megfelelően gépesített kis cég több ezer négyzetméternyi hengerelt aszfaltot tud bedolgozni naponta, míg egy multi (Strabag, Magyar Aszfalt, Swietelsky vagy az Egút Zrt) akár több tízezer négyzetméter aszfaltot is képes leteríteni naponta.

A hengerelt aszfalt egyre elterjedtebb napjainkban, telephelyek aszfaltozására, sportpályák, iskolák udvarainak aszfaltozására kiválóan alkalmas, pompás burkolatok készíthetők belőle.

A aszfalt másik fajtája az öntött aszfalt, ami egyre inkább kezd kikopni az építőiparból. Főként hidak szigetelésér, járdák aszfaltozására, mélygarázsok, teremgarázsok, aszfaltozására és kátyúk javítására használják.

A 70-es 80-as, de még a 90-es években is előszeretettel alkalmazták sportpályák aszfaltozására, mivel tükörsima, egyenletes felület képezhető vele. Kiderült azonban, hogy könnyen deformálódik a magas bitumentartalma miatt, így a sportpályák aszfaltozásánál nem vált be.

Biztosan látott már Ön is olyan sérülést az aszfalton, amit magas sarkú cipő, autóemelő, vagy az autó kereke okozott az aszfaltburkolaton. Ezek a sérülések rendszerint öntött aszfalton fordulnak elő a már említett magas bitumentartalom és a napsütés hatására felmelegedett aszfalt miatt.

Hengerelt aszfalton ilyen sérülések nem fordulnak elő.

hengerelt aszfalton hajszál repedések szoktak jelentkezni, ami azonban a forgalom hatására eltömődik, így nem jelentenek gondot a későbbiekben. 

Hívjon minket Most!

+36 20 313 9948

Hengerelt aszfalt felújítás kedvező árakon.

Keressen minket bizalommal! Aszfaltozás Budapest, aszfaltozás árak kedvezően.

Kattintson és kérjen ajánlatot most!