Blog

Lakásfelújítá és festés nagy tapasztalattal

Aszfaltozás, lakás felújítás, festés

Nem kell beleőrülni – lakásfelújítási, festés, aszfaltozás tippek profiktól!

Nem kell beleőrülni – lakásfelújítási, festés, aszfaltozás tippek profiktól Sokaknak okozhat gondot a lakásvásárlás, hiszen az ingatlanárak egyre inkább emelkednek. Egy új építésű lakást a mai árakon már csak nagyon kevesen engedhetnek meg maguknak, mégis teljesen jogos igénye lehet akár a fiatal, akár az idősebb családoknak, hogy egy szép és biztonságos, felújított lakásban élhessenek. A lakásfelújítástól azonban sokan tartanak, hiszen úgy gondolják, hogy nem tudják vállalni azt a rengeteg tortúrát, amivel jár. Sajnos, a lakásfelújítás a profik tippjei segítségével sem spórolható meg, viszont lehetséges enyhíteni a lakásfelújítás okozta kellemetlenségeken, illetve a lakásfelújítás árak is mérsékelhetők akár Budapesten is.

Gyárilag előkevert habarccsal történik a minőségi térburkolás

Gyárilag előkevert habarccsal történik a minőségi térburkolás

Megfelelő állagú és összetételű anyag, valamint szakszerű kivitelezés nélkül elképzelhetetlen a minőségi térburkolás. Vásárlóink figyelmébe ajánljuk a C 30-as szilárdsági osztályú, gyárilag előkevert (javított), vízáteresztő, jó kitöltő képességű, de nem nedvszívó Baumit Térburkolati Ágyazó- és fugázó száraz habarcsot, melyet fel lehet használni a természetes- és műkövekből (térburkoló lapok és kövek), beton- és terméskövekből, klinkerből készült burkolatok ágyazó habarcsaként, illetve aljazat betonként, vagy szegélykövek ágyazására, térkő fugahézagok kitöltésére.

Jelenleg a leginkább energiatakarékos alternatívája a fényforrásoknak: a led világítás.

Jelenleg a leginkább energiatakarékos alternatívája

A lakástulajdonosok örömmel veszik, hogy a led világításnak azon felül, hogy környezetbarát tulajdonságokkal bír, emellett más előnyei is vannak. Ha lakberendezői szakértelemből kevesebb jutott valamelyik helyiségbe, akkor ez a fajta fényforrás képes ezeket életre kelteni, főleg ott, ahol a bútorok vagy a falszín megválasztása nem volt éppen a legmegfelelőbb, ám a lakásfelújításnak még nincs itt az ideje.

Melyik a legjobb ecset a szobafestéshez?

Melyik a legjobb ecset a szobafestéshez?

Ha ellátogatunk egy festékboltba vagy barkácsáruházba, akkor rengetek, fajtájú ecset közül válogathatunk. A festés során a különböző felületeken más-más fajta ecseteket kell használni. A sarkok festéséhez a legjobb, ha 4-5 cm szélességű ecseteket használunk és csak a szűk részeknél használunk nagyon vékony, 2-3 cm szélességű ecsetet

Kültéri burkolatok: Mire érdemes odafigyelni a térkövezéskor ?

Kültéri burkolatok: Mire érdemes odafigyelni a térkövezéskor ?

A tél elmúltával, ahogy feléled a természet, eljön az ideje a kerti tevékenységeknek, felújításoknak. A különböző alakú, színű, és méretű térkövek elterjedésével egyre népszerűbbek lettek ezek a burkolatok a közterületeket is beleértve, a családi házak mellett.

Hogyan világítsd meg az otthonodat?

Hogyan világítsd meg az otthonodat?

Az emberek életében a lakás minden helyiségének megvan a maga szerepe és funkciója, ez pedig elsőbbséget élvez, mivel figyelembe kell venni az adott helyiség megvilágítását. A rugalmasságnak is teret érdemes engedni a funkcionalitás és a személyre szabottság közötti egyensúly megteremtésekor, és arról sem felejtkezzünk el, hogy mennyit változik az otthonunk hangulata a nap folyamán.

2017-es lakás dekorációs trendek

2017-es lakás dekorációs trendek

Az előző évben a Skandináv minták és a szőtt falidíszek voltak a trendik. Eljött a 2017-es év, és az emberek ekkor tervezik meg a szobák megújítását az idei év trendjeinek megfelelően, de vannak olyanok is, akik a készülő otthonuk beltéri elrendezését tervezgetik, és valósítják meg. 2017-ben ezek a dekorációs trendek lesznek a mérvadóak.

Lakásfelújítás

Régi épületek, lakások felújítása

Egy valamit is magára adó építőipari vállalkozás, - mint ahogy a mi csapatunk is - szakszerűen, gyorsan, precízen garanciát vállalva végzi a lakóépületek felújítását, amely magába foglalja.

Mi várható a lakásfelújítás kivitelezéseknél 2017-ben?

Mi várható a lakásfelújítás kivitelezéseknél 2017-ben?

A 2016-os év második felében tapasztalt lakás átalakítási trendek továbbgondolására alapozzuk előrejelzéseinket az alábbi cikkünkben, melyek szerint az energiatakarékosság és a hosszabb távra szóló lakásfelújítások fogják meghatározni a lakásfelújítások műszaki tartalmát.

Lakásfelujitás sporoljunk okosan mivel sporolhatunk

Lakásfelújítás sporoljunk okosan mivel sporolhatunk

Annak érdekében, hogy belsőleg megújítsuk otthonunkat érdemes előre megtervezni a lakásfelújítást és olyan költségkeretet kikalkulálni, melyet rá tudunk fordítani lakásunk felújítására. Szükség esetén bővítsük ki a kasszát vésztartalékkal, hozzávetőlegesen a költségkeretünk 5-10%-ával, amelyet elővehetünk, ha kell.