2017-es lakás dekorációs trendek

2017-es lakás dekorációs trendek

2017. 05. 22. 10:13

Lakásdekorációk


Az előző évben a Skandináv minták és a szőtt fali díszek voltak a trendik. Eljött a 2017-es év, és az emberek ekkor tervezik meg a szobák megújítását az idei év trendjeinek megfelelően, de vannak olyanok is, akik a készülő otthonuk beltéri elrendezését tervezgetik és valósítják meg. 2017-ben ezek a dekorációs trendek lesznek a mérvadóak.

 
Zöld
 
A zöld újra hódít ebben az évben mondja a világhírű Martyn Lawrence-Bullard - aki számos hírességnek, mint pl. Kendall Jennernek is a lakberendezője. Legyen szó falszínekről vagy egyszerű, a padlót szépítő szőnyegekről minden zöld árnyalat nagyon menő lesz 2017-ben, megemlítve a lime zöldet vagy a smaragdzöldet is. Ha valaki csak élőbbé szeretné tenni az otthonát és nem szeretné nagy felületeken használni a zöldet, akkor is ajánlatos beszerezni egy-egy üvegtányért, vázát vagy apróbb kiegészítőt a letisztult fehér terekbe - vidámabbá téve így a lakást.
 
Onedia - Trópusi minták
 
A lakberendezők szeretnek ötleteket csenni a nagy tervezőktől, ami nem is titok, hiszen Marc Jacobs, Emanuel Ungaro vagy Práda használta az anyagmintán, úgy a tapétákon, design tárgyakon is feltűnnek ezek a minták. Ebben az esetben sem szükség az egész szobádat ezzel dekorálnod pl. cserélgetheted a párnákat kedved, vagy a trendek szerint a szófádon vagy a kanapédon.
 
Dhgate - Márvány és réz kombináció
 
A Vogue öt legnépszerűbb fiatal designere közé tartozik a 2015-ös ranglista alapján Young Huh, aki szerint a márvány és réz megoldások kombinációja dominál majd ebben az évben, amely különösen a konyhákban és fürdőszobákban fog megtestesülni. A tisztaságot árasztó fehér márvány természetessége és az ipari design együttes alkalmazása igazán lenyűgöző hatást kelt az otthonokban.
 
Home-designing.com - Visszafogott színek
 
A visszafogott színek közül a fehér, bézs, világosszürke, púderszínek lesznek a trendik 2017-ben, és ez azoknak jó hír, akik nem szeretik a harsány színeket.
 
Decoholic - Geometriai formák
 
Ebben az évben egy modernizált formában törnek elő a geometriai formák az ősi afrikai vagy ázsiai kultúrákból, melyekre az egyszerű vonalak, szögletes formák, különösképpen a háromszögek a jellemzők.
 
 
 
Designcontract - Szokatlan világítás

Könnyedén átváltoztathatod otthonod stílusát egy ötletes lámpával vagy színes hangulatvilágítással.
 
Express.co
 
A trendi világítások között egyre gyakoribb választás a vezérelhető ledvilágítás is, mint pl. a FIBARO okosotthon rendszer RGBW moduljával felszerelve. A színárnyalatot és a fényerő mértékét is a szoba színei szerint variálhatod kedved szerint. Ismerje meg a festés Budapest szolgáltatást !