Régi épületek, lakások felújítása

Régi épületek, lakások felújítása

2017. 05. 09. 14:23

Régi lakások felújítása


Ha modernebb és sokkal komfortosabb ingatlanban szeretne élni, akkor önnek a lakásfelújítás Budapest szolgáltatás jelenthet megoldást arra, hogy növelje ingatlana értékét. Az építőipari kivitelezés során, mely több felújítási fázisra bontható a munkákat végző generálkivitelező önre semmilyen szervezési vagy tervezési terhet nem ró.
 
Kivitelező cégünk tapasztalt szakemberei garantálják nem csak a minőségi munkát, hanem azt is, hogy a különféle munkálatok alatt a generálkivitelező személyes kapcsolatban áll Önnel, és ő irányítja az egész kivitelezést. Munkatársaink az Ön igényeit és elképzeléseit valósítják meg alapos előkészületek után, mellyel pénzt spórolhat és mentesül a stressz alól is.
 
Az építőipari szakembereink, az ön kérésére a munka kezdete előtt referencia munkáinkat is betudják mutatni és ezen felül az elvégzett munkákra garanciát vállalunk. A komoly és több éves kivitelezési gyakorlattal rendelkező generálkivitelező cégünk nem spórolja ki az építőipari anyagokat az ön családi házából vagy egyéb épületeiből, hanem a megbeszéltek szerinti minőségi anyagokat használjuk fel a kivitelezés során.
 
Az sem mindegy, hogy milyen áron bíz meg szakembert a régi kinézetű vagy beázott lakása felújítására, hiszen a magyar ingatlantulajdonosok nagyon ár érzékenyek és Ön is csak azt szeretné kapni a pénzéért, amit megrendel. Garantáljuk, hogy az árajánlatban elfogadott árak a munkavégzés alatt és utána sem változnak, melyet rögzítünk és aláírásunkkal látjuk el a lakásfelújítás megkezdése előtt.
 
Egy valamit is magára adó építőipari vállalkozás, - mint ahogy a mi csapatunk is - szakszerűen, gyorsan, precízen garanciát vállalva végzi a lakóépületek felújítását, amely magába foglalja a munkakörnyezet tisztántartását, a felfordulás és kapkodás kizárását valamint azt is, hogy a tapétázó, parkettázó vagy szobafestő mázoló munkatársunk udvariasan viselkedik a ház vagy lakástulajdonossal.
 
Nagyon sokszor hallani azt, hogy a felújítást végző cég emberei építési törmelékeket hagynak maguk után és nem takarítanak össze vagy beleöntik a házban található wc-be a munkájuk után keletkezett tapétaragasztó maradékot vagy festékes vödör tartalmát, ezzel esetleges dugulást előidézve a csatornarendszerben, melynek szerintem egyikünk sem örülne egy lakásfelújítás alatt.
 
Nálunk ilyen nem fordulhat elő!