Festés, festés Budapest, festés árak, szobafelújítás

A festés nem egyszerű feladat. Keveseknek van lehetősége a festés idejére elköltözni otthonról annak érdekében, hogy a szobafestő határidőre és minél hatékonyabban el tudja végezni a festés munkálatokat. A felület előkészítésétől egészen a stukkózásig, dekorációs festésig, antikolásig és tapétázásig mindenben törekszünk az Ön egyedi ízlése szerint végezni munkánkat. Használattól függően 3-5 évente válik szükségessé a festés az otthonunkban. De számtalan eset fordul még elő amikor szükség lehet festésre. Ha lakásfelújításon gondolkodunk, akkor célszerű lakásfelújítás esetén a festés is. Lakáskunkat szinte bármelyik évszakban kifestetjük, előnyösebb ha a nyári hónapokban kezdünk neki a munkának, ugyanis könnyebben szárad a festék és a takarítás is jóval egyszerűbb.


Cégünk minőségi munkát végez! Kedvező festés árak!


Festés előtt mindig ellenőrizni kell a falat, a festendő felületeket, és helyre kell hozni a repedéseket, táskás vakolatot. A festés megelőző színválasztásnál sokan elcsúsznak. A számítógép képernyőjén egészen másnak tűnhetnek a színek, mint amilyenek valójában is. Gyakran még a színminták is megtévesztőek lehetnek, mivel egy nagyobb festett falon más lehet a színhatásuk. Amikor hozzálátunk a festés munkához, fontos, hogy rendelkezzen a hozzá szükséges szerszámokkal és felszereléssel. A megfelelő festék kiválasztása a megfelelő ecsetekkel és hengerekkel együtt jelentősen könnyebbé teheti a munkát. Fontos, hogy minden felületet megfelelően legyen csiszolva és zsírtalanítva a jó tapadás érdekében, így a festés tökéletes lesz!


Mielőtt azt gondolnánk, hogy a festés egyszerű dolog, amit bárki el tud végezni egyedül, hadd adjunk néhány tanácsot, hogy mireügyeljen, ha mégis egyedül végezné a festést!


  • Festés előtt mindig ellenőrizni kell a falat, a festendő felületeket, és helyre kell hozni a repedéseket, táskás vakolatot.
  • A színek esetében akkor járunk legjobban, ha lehetőségünk van a színek megtekintésére, összehasonlítására különböző megvilágítási és fényviszonyok mellett, illetve lényeges szempont helyiség többi részének (pl. bútordarabok, szőnyeg) színe is!
  • A keverés után megkapott festéket mindig nézzük meg, mielőtt elhozzuk az üzletből!
  • A szükséges festékmennyiség kalkulációjakor vegyük figyelembe, hogy előfordul, hogy 2-3 alkalommal is át kell festeni a falakat, mennyezetet, ezért inkább mindig rendeljünk többet. Az utólagos javításoknál mindenképpen kell még festék.
  • Évek múlásával, amikor újra festeni kell a lakást (vagy a következő festés alkalmával) megtörténhet, hogy már más színt fogunk választani (pl. változnak az aktuális trendek). A biztonság kedvéért javasoljuk feljegyezni a festék márkáját (gyártót), a kódját és a keverési arányt is.
  • Vásároljuk meg gondosan a szükséges szerszámokat, akár listát is írhatunk róluk: ecsetek, teddy henger, nyelek, rácsok, hosszabbító nyelek, takarófólia, ragasztócsík, hígító stb.
  • Ha végzünk a festéssel, akkor azonnal ki kell mosni az ecseteket, ellenkező esetben beszáradnak, és ezután már nem, vagy csak nehezen alkalmazhatók!
  • Érdemes a sarkokban és a széleken kezdeni a munkát, ezt követően folytatható a festés a hengerrel.
  • Két réteg felhordása között mindig várjuk meg a kötelező száradási időt! Festés Budapest területén kedvező árakon.Amennyiben nem biztos önmagában, akkor rendelje meg szolgáltatásunkat: Festés Budapest területén! Kedvező festés árak! Ha mi végezzünk önnek a festést Önnek, akkor ragyogó és szép lakása lesz


Ha Ön is a festés árak miatt nem vág bele a festésbe, akkor nem kell aggódnia! Nálunk kedvező festés árak várják! A pontos festés árak felől érdeklődjön bizalommal és kollégáink tájékoztatják Önt az aktuális festés árakról!

Festés, festés Budapest, festés árak

Legutóbbi cikkek

Festés, festés Budapest, festés árak

Gyárilag előkevert habarccsal történik a minőségi térburkolás

Gyárilag előkevert habarccsal történik a minőségi térburkolás

Megfelelő állagú és összetételű anyag, valamint szakszerű kivitelezés nélkül elképzelhetetlen a minőségi térburkolás. Vásárlóink figyelmébe ajánljuk a C 30-as szilárdsági osztályú, gyárilag előkevert (javított), vízáteresztő, jó kitöltő képességű, de nem nedvszívó Baumit Térburkolati Ágyazó- és fugázó száraz habarcsot, melyet fel lehet használni a természetes- és műkövekből (térburkoló lapok és kövek), beton- és terméskövekből, klinkerből készült burkolatok ágyazó habarcsaként, illetve aljazat betonként, vagy szegélykövek ágyazására, térkő fugahézagok kitöltésére.

Melyik a legjobb ecset a szobafestéshez?

Melyik a legjobb ecset a szobafestéshez?

Ha ellátogatunk egy festékboltba vagy barkácsáruházba, akkor rengetek, fajtájú ecset közül válogathatunk. A festés során a különböző felületeken más-más fajta ecseteket kell használni. A sarkok festéséhez a legjobb, ha 4-5 cm szélességű ecseteket használunk és csak a szűk részeknél használunk nagyon vékony, 2-3 cm szélességű ecsetet

Lakásfelújítás

Régi épületek, lakások felújítása

Egy valamit is magára adó építőipari vállalkozás, - mint ahogy a mi csapatunk is - szakszerűen, gyorsan, precízen garanciát vállalva végzi a lakóépületek felújítását, amely magába foglalja.