Festés, festés Budapest, festés árak, szobafelújítás itt!

A festés nem egyszerű feladat. Keveseknek van lehetősége a festés idejére elköltözni otthonról annak érdekében, hogy a szobafestő határidőre és minél hatékonyabban el tudja végezni a festés munkálatokat. A felület előkészítésétől egészen a stukkózásig, dekorációs festésig, antikolásig és tapétázásig mindenben törekszünk az Ön egyedi ízlése szerint végezni munkánkat. Használattól függően 3-5 évente válik szükségessé a festés az otthonunkban. De számtalan eset fordul még elő amikor szükség lehet festésre. Ha lakásfelújításon gondolkodunk, akkor célszerű lakásfelújítás esetén a festés is. Lakáskunkat szinte bármelyik évszakban kifestetjük, előnyösebb ha a nyári hónapokban kezdünk neki a munkának, ugyanis könnyebben szárad a festék és a takarítás is jóval egyszerűbb.


Cégünk minőségi munkát végez! Kedvező festés árak!

 Hívjon minket Most!  06 20 313 99 48


Festés előtt mindig ellenőrizni kell a falat, a festendő felületeket, és helyre kell hozni a repedéseket, táskás vakolatot. A festés megelőző színválasztásnál sokan elcsúsznak. A számítógép képernyőjén egészen másnak tűnhetnek a színek, mint amilyenek valójában is. Gyakran még a színminták is megtévesztőek lehetnek, mivel egy nagyobb festett falon más lehet a színhatásuk. Amikor hozzálátunk a festés munkához, fontos, hogy rendelkezzen a hozzá szükséges szerszámokkal és felszereléssel. A megfelelő festék kiválasztása a megfelelő ecsetekkel és hengerekkel együtt jelentősen könnyebbé teheti a munkát. Fontos, hogy minden felületet megfelelően legyen csiszolva és zsírtalanítva a jó tapadás érdekében, így a festés tökéletes lesz!


Mielőtt azt gondolnánk, hogy a festés egyszerű dolog, amit bárki el tud végezni egyedül, hadd adjunk néhány tanácsot, hogy mireügyeljen, ha mégis egyedül végezné a festést!


  • Festés előtt mindig ellenőrizni kell a falat, a festendő felületeket, és helyre kell hozni a repedéseket, táskás vakolatot.
  • A színek esetében akkor járunk legjobban, ha lehetőségünk van a színek megtekintésére, összehasonlítására különböző megvilágítási és fényviszonyok mellett, illetve lényeges szempont helyiség többi részének (pl. bútordarabok, szőnyeg) színe is!
  • A keverés után megkapott festéket mindig nézzük meg, mielőtt elhozzuk az üzletből!
  • A szükséges festékmennyiség kalkulációjakor vegyük figyelembe, hogy előfordul, hogy 2-3 alkalommal is át kell festeni a falakat, mennyezetet, ezért inkább mindig rendeljünk többet. Az utólagos javításoknál mindenképpen kell még festék.
  • Évek múlásával, amikor újra festeni kell a lakást (vagy a következő festés alkalmával) megtörténhet, hogy már más színt fogunk választani (pl. változnak az aktuális trendek). A biztonság kedvéért javasoljuk feljegyezni a festék márkáját (gyártót), a kódját és a keverési arányt is.
  • Vásároljuk meg gondosan a szükséges szerszámokat, akár listát is írhatunk róluk: ecsetek, teddy henger, nyelek, rácsok, hosszabbító nyelek, takarófólia, ragasztócsík, hígító stb.
  • Ha végzünk a festéssel, akkor azonnal ki kell mosni az ecseteket, ellenkező esetben beszáradnak, és ezután már nem, vagy csak nehezen alkalmazhatók!
  • Érdemes a sarkokban és a széleken kezdeni a munkát, ezt követően folytatható a festés a hengerrel.
  • Két réteg felhordása között mindig várjuk meg a kötelező száradási időt! Festés Budapest területén kedvező árakon.Amennyiben nem biztos önmagában, akkor rendelje meg szolgáltatásunkat: Festés Budapest területén! Kedvező festés árak! Ha mi végezzünk önnek a festést Önnek, akkor ragyogó és szép lakása lesz


Ha Ön is a festés árak miatt nem vág bele a festésbe, akkor nem kell aggódnia! Nálunk kedvező festés árak várják! A pontos festés árak felől érdeklődjön bizalommal és kollégáink tájékoztatják Önt az aktuális festés árakról!


 Hívjon minket Most!  06 20 313 99 48Festés, festés Budapest, festés árak

Legutóbbi cikkek

Festés, festés Budapest, festés árak

Gyárilag előkevert habarccsal történik a minőségi térburkolás

Gyárilag előkevert habarccsal történik a minőségi térburkolás

Megfelelő állagú és összetételű anyag, valamint szakszerű kivitelezés nélkül elképzelhetetlen a minőségi térburkolás. Vásárlóink figyelmébe ajánljuk a C 30-as szilárdsági osztályú, gyárilag előkevert (javított), vízáteresztő, jó kitöltő képességű, de nem nedvszívó Baumit Térburkolati Ágyazó- és fugázó száraz habarcsot, melyet fel lehet használni a természetes- és műkövekből (térburkoló lapok és kövek), beton- és terméskövekből, klinkerből készült burkolatok ágyazó habarcsaként, illetve aljazat betonként, vagy szegélykövek ágyazására, térkő fugahézagok kitöltésére.

Melyik a legjobb ecset a szobafestéshez?

Melyik a legjobb ecset a szobafestéshez?

Ha ellátogatunk egy festékboltba vagy barkácsáruházba, akkor rengetek, fajtájú ecset közül válogathatunk. A festés során a különböző felületeken más-más fajta ecseteket kell használni. A sarkok festéséhez a legjobb, ha 4-5 cm szélességű ecseteket használunk és csak a szűk részeknél használunk nagyon vékony, 2-3 cm szélességű ecsetet

Lakásfelújítás

Régi épületek, lakások felújítása

Egy valamit is magára adó építőipari vállalkozás, - mint ahogy a mi csapatunk is - szakszerűen, gyorsan, precízen garanciát vállalva végzi a lakóépületek felújítását, amely magába foglalja.