1191. Bp. Alpár utca 12. [email protected] +36 20 313 99 48

Galéria

Homlokzat
Homlokzat az épület esetében az függőleges fal amelyik közterületre néz és általában rajta van a kapubejárat. Ez a legrövidebb jelentése és a legmegérhetőbb. De ezek közül és rengeteg féle létezik. Egy épület egyik legfontosabb eleme, enélkül nem nevezhető épületnek. Referencia munkáinkat láthatja az alábbi képeken. Ezekre büszkék is vunk a munkáinkra. Hívjon minket bizalommal vagy kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon keresztül. Ez ügyben szívesen fordulhat hozzánk bizalommal.

Tornaterem
Az utóbbi években az oktatási intézmények egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a gyerekek egészségére. Ennek elérése érdekében növelték a testnevelés órák számát. A kezdeményezés végrehajtásához azonban tornatermekre volt szükség. Cégünk egyik profilja a tornatermek felújítása, átépítése. Legyen szó akár egy tornaterem több részre való bontásáról, annak berendezéseinek áthelyezéséről keressen fel minket. Referencia munkáinkat láthatja az alábbi képeken. Hívjon minket bizalommal vagy kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon keresztül. Ez ügyben szívesen fordulhat hozzánk bizalommal.

Fémszerkezet
Minőség és fényes Fémszerkezetekkel foglalkozunk kedvező árakon. Bármilyen fémmel dolgozzunk azon nyomban szerkezetben rakjuk össze. Fémmegmunkálással kezdjük aztán ebből lesz a csoda. Eeferencia munkáinkat láthatja az alábbi képeken. Közelebbről is megtekinheti fémszerkezeteinket, amelyek mindenek az alapja. Hívjon minket bizalommal vagy kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon keresztül. Ez ügyben szívesen fordulhat hozzánk bizalommal. Fém a legnemesebb ötvözet és anyag.

Fürdőszoba
Fürdőszoba minden házban nélkülezhetetlen. 21. század legszebb fürdőszobáit valósítjuk meg önnek, hogy minnél kényelmesebb és nyugodtabb környezetet biztosítsunk a fürdéshez. Hisz nincsen nap, hogy ne látogatnák meg legalább egy fürdőszobát. Referencia munkáinkat láthatja az alábbi képeken. Bármilyen csempe mintát válaszhat. Hívjon minket bizalommal vagy kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon keresztül. Ez ügyben szívesen fordulhat hozzánk bizalommal.

Focipálya
Focipálya ma már nem létezhet Magyarországon, hisz rengeteg rajongója van még a mai napig is. Bármekkora is kell hogy legyen minnél több férrő hellyel kell rendelkeznie. Focipályát nemesítet fűvel alapozzuk, hogy minnél szórakozatobb legyen a legnépszerűbb sport. Referencia munkáinkat láthatja az alábbi képeken. Közelebbről is megtekinheti neves focipályáinkat. Hívjon minket bizalommal vagy kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon keresztül. Ez ügyben szívesen fordulhat hozzánk bizalommal. Külföldön is vállalunk.

Óvodafolyosó
Az iskolákhoz hasonlóan az óvodák szerepe is fontos, azok épületeinek, folyosóinak karbantartása annál inkább. Keressen fel minket, ha felújítaná az óvoda folyosóját. Legyen szó egyszínű festésről, vagy bonyolultabb munkákról, munkatársaink az elképzeléseinek megfelelően elkészítik azt. Referencia munkáinkat láthatja az alábbi képeken. Hívjon minket bizalommal vagy kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon keresztül. Ez ügyben szívesen fordulhat hozzánk bizalommal. Minden gyermek futkározik biztonságosan egyaránt és minőségben hosszúságban az első

 

Focipályaaszfalt
Focipályaszfaltozást is vállalunk a focipálya mellett. Bármekkora is kell hogy legyen minőség anyagokkal dolgozzunk. Focipálya nem létezhet rendes minőségi és biztonságos alapzattal. Játékosok sem tudják lekoptatni. Referencia munkáinkat láthatja az alábbi képeken. Közelebbről is megtekinheti neves focipályáinkat. Hívjon minket bizalommal vagy kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon keresztül. Ez ügyben szívesen fordulhat hozzánk bizalommal. Alig várjuk következő érdeklődüket!

Homlokzatszigetelés
Homlokzatszigetelés témában mi vagyunk az elsők. Hisz nem csak felépítjük és karbantarjuk, hanem szigetelnünk is kell, hogy betartsuk a meleget a téli hideg ellen. Nyár is fontos, hogy 40 fokot is kibírjuk bent a légkondival ellátott házban.Referencia munkáinkat láthatja az alábbi képeken. Szigetelésinket semmi sem hatol át. Hívjon minket bizalommal vagy kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon keresztül. Ez ügyben szívesen fordulhat hozzánk bizalommal.

Lakásfelújítás
A mai világban mindenki számára fontos az, hogy lakásfelújítás gyorsan, és minőségi szinten történjen. Illetve persze a legjobb! Ez a tény nálunk azért is tud megvalósulni, mert a ránk bízott munkálatokat saját szakembereinkkel végezzük. Akár tisztasági szobafestésről legyen szó, vagy akár egy tégláig lekopott falról, mi segítünk. Hívjon minket bizalommal vagy kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon keresztül. Ez ügyben szívesen fordulhat hozzánk bizalommal.

Térkövezés
Építkezik? Felújítaná a kertet? Mindkét tevékenység fontos része a megfelelő térburkolás. Sokan feledkeznek meg róla, hogy egy kocsibeálló nagy terhelésnek lesz kitéve az évek során. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően időtálló burkolatot készítünk egészen a kerti utaktól a parkolók térkövezéséig. Referencia munkáinkat láthatja az alábbi képeken. Hívjon minket bizalommal vagy kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon keresztül. Ez ügyben szívesen fordulhat hozzánk bizalommal.

Üzletfelújítás
Cégünk szolgáltatásai közt jelen van az irodaházak, irodák felújítása, beépítése, átépítése. Legyen szó az iroda festéséről, hibák javításáról vagy nagyobb irodák több részre történő bontásáról keressen minket bátran. Szakképzett csapatunk gondoskodik arról, hogy a munka időtálló és minőségi legyen. Az üzletfelújításon és átépítésen kívül akár egyes helységek felújításában, kialakításában is szerepet tudunk vállalni, legyen az egy tárgyaló vagy egy ügyfélkiszolgáló helység.

Aszfaltjárda
Cégünk vállal aszfaltozási és térburkolási munkákat kedvező árakon. Legyen szó hengerelt aszfaltról, mart aszfaltról, netán öntött aszfaltról, mindig a határidők pontos betartásával készítjük el munkáinkat. Aszfaltozás, útépítés Budapesten. Az aszfalt nem más, mint bitumen kötőanyagú, mesterséges illetve természetes adalékanyagokat tartalmazó építőanyag: Homok, kőzúzalék és mészkőliszt. Az aszfaltot gépi vagy kézi bedolgozással terítjük el.

Díszterem
Vállalkozásunk foglalkozik dísztermek felújításával kedvező árakon. Legyen szó dísztermekről bármi másról mi azon nyomban felépítjük a lehetelent is. Legtündöklőbb referencia munkáinkat láthatja az alábbi képeken. Közelebbről is megtekinheti alkotásaink. Hívjon minket bizalommal vagy kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon keresztül. Ez ügyben szívesen fordulhat hozzánk bizalommal. Vendégek mindig ámulatban kerülnek, amikor bene létezhetnek.

Homlokzatfelújítás
Homlokzatfelújítás is vállalunk nem csak építését. Hisz rég homlokzatokat modernizálnunk kell, hogy minnél biztonságosabb és balesetmentese legyen. Hisz régiekből is rendes és szép minőségű homlozatot készítünk és javítunk. Referencia munkáinkat láthatja az alábbi képeken. Homlozat felújítás csak nálunk a legminőségibb. Hívjon minket bizalommal vagy kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon keresztül. Ez ügyben szívesen fordulhat hozzánk bizalommal. Telefonos előegyezéssel is lehetséges.

Mosdók felújítás
A vizesblokkokhoz hasonlóan a mosdók karbantartásai is rendkívül fontos. Ezek rendkívül nagy igénybevételnek vannak kitéve. Legyen szó kialakításról, átépítésről ránk számíthat. Megtaláljuk a legjobb elrendezést, kialakítást. Referencia munkáinkat láthatja az alábbi képeken. Hívjon minket bizalommal vagy kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon keresztül. Ez ügyben szívesen fordulhat hozzánk bizalommal. Telefonos előegyezéssel is lehetséges.

Gumiburkolatú
Gumiburkolatú alapzat is létfontosságú a mai társadalomban. Legmondernebb módszer valósítjuk meg álmait ezáltal. Sportpályáknak is alapja, hogy minnél rugalmassabb a játék és biztonságos. Gumiburkolat egyenlő a sporttal. Referencia munkáinkat láthatja az alábbi képeken. Szín válaszható csak nálunk, helyben egyaránt. Hívjon minket bizalommal vagy kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon keresztül. Ez ügyben szívesen fordulhat hozzánk bizalommal.

Műfüvesudvar
Az udvar kialakításának fontos része, hogy eldöntsük műfüvet használunk vagy sem. Az oktatási intézmények számára leginkább a műfüves udvarkialakítást szoktuk ajánlani, ugyanis sokkal ellenállóbb az igénybevételekkel szemben, kevesebb gondozást igényel. Referencia munkáinkat láthatja az alábbi képeken. Hívjon minket bizalommal vagy kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon keresztül. Ez ügyben szívesen fordulhat hozzánk bizalommal. Kertesházak alapjai is lehetséges és vállalunk időpont egyeztetéssel.

Óvodaivízesblokk
A higiénia rendkívül fontos főleg olyan környezetben, ahol rengeteg gyermek található. A betegségek elkerülése érdekében fontos az óvodai vizesblokkok rendszeres karbantartása. Az általunk kiépített, felújított vizesblokkok rendkívül gyorsan fertőtleníthetőek, ezzel is elősegítve a megbetegedések visszaszorítását az óvodákban. Referencia munkáinkat láthatja az alábbi képeken. Hívjon minket bizalommal vagy kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon keresztül. Ez ügyben szívesen fordulhat hozzánk bizalommal. Higénia munkákban is részt veszünk és ott vagyunk az első helyen.