Lakásfelújítás, lakásfelújítás árak, lakásfelújítás Budapest,

A mai világban mindenki számára fontos az, hogy lakásfelújítás gyorsan, és minőségi szinten történjen. Illetve persze a legjobb! Ez a tény nálunk azért is tud megvalósulni, mert a ránk bízott munkálatokat saját szakembereinkkel végezzük.
Akár tisztasági szobafestésről legyen szó, vagy akár egy tégláig lekopott falról, mi segítünk.

A lakásfelújítás sokak szemében nagy kockázat, mivel félünk a nagy rendetlenségtől piszoktól, és nem utolsó sorban, hogy mennyibe is fog ez kerülni nekünk? Mi arra törekszünk, hogy Ön minél elégedettebb legyen lakúsfelújítási munkánkkal. Egy teljes körű felújításnak nagyon sok változata van. Az Ön igényeinek megfelelve végezzük el a munkát.

A lakásfelújítás folyamata:


Ingatlan tanácsadás, műszaki átvizsgálás, akár a lakás megvétele előtt
Belsőépítészeti lehetőségek, alaprajzok és látványtervek készítése, átgondolt felmérés, tervezés
Beépítendő termékek (burkolatok, csaptelepek stb.) konzultációja mintadarabokkal
Szakszerű költségkalkuláció, árajánlat készítés
Lakásfelújítás kivitelezése
Lakberendezési tanácsadás
Bútorok és konyhai gépek házhoz szállítása és elhelyezése, beépítése
Jól képzett, minőségi munkát végző csapatunk magas színvonalon, minőségi anyagok felhasználásával végzi el a kívánt felújítási munkálatokat.

A feladatok nagy részét elvégezzük Ön helyett. Tény: a lakásfelújítás nem a legtisztább munka, viszont azt megígérhetjük, hogy a végén csak annyit kell takarítania, mint egy szokásos nagytakarításkor.

Célunk, hogy a lakásfelújítás tökéletesen sikerüljön és teljes mértékben elégedett legyen munkánkkal. Ezért mi odafigyelünk arra, hogy az Ön lakásfelújítása tökéletes legyen, bátran tovább tudjon minket ajánlani ismerőseinek. A lakásfelújítás Budapest szolgáltatás egy összetett művelet, nagyfokú hozzáértést és jártasságot igényel. Ezért érdemes szakemberre bízni az elvégzendő munkákat.

Lakásfelújításhoz nálunk mindent megtalál, amire Önnek szüksége lehet. Szakembereink a lakásfelújítás csínját-bínját tudják. Megfelelő szerszámokkal és szaktudással állunk rendelkezésére a lakásfelújítás során. Nekünk semmi sem jelenthez problémát a lakásfelújítás alkalmával. A lakásfelújítás alatt megfelelő építőipari ismeretekre van szükség, hogy Önnek a legjobbat tudjuk nyújtani.

Precízen és gyorsan dolgozunk a lakásfelújítás alkalmával, nézze meg referencia munkáinkat és győződjön meg precizitásunkról.

Legutóbbi cikkek

Jelenleg a leginkább energiatakarékos alternatívája a fényforrásoknak: a led világítás.

Jelenleg a leginkább energiatakarékos alternatívája

A lakástulajdonosok örömmel veszik, hogy a led világításnak azon felül, hogy környezetbarát tulajdonságokkal bír, emellett más előnyei is vannak. Ha lakberendezői szakértelemből kevesebb jutott valamelyik helyiségbe, akkor ez a fajta fényforrás képes ezeket életre kelteni, főleg ott, ahol a bútorok vagy a falszín megválasztása nem volt éppen a legmegfelelőbb, ám a lakásfelújításnak még nincs itt az ideje.

2017-es lakás dekorációs trendek

2017-es lakás dekorációs trendek

Az előző évben a Skandináv minták és a szőtt falidíszek voltak a trendik. Eljött a 2017-esév, és az emberek ekkor tervezik meg a szobák megújítását az idei év trendjeinek megfelelően, de vannak olyanok is, akik a készülő otthonuk beltéri elrendezését tervezgetik, és valósítják meg. 2017-ben ezek a dekorációs trendek lesznek a mérvadóak.

Mi várható a lakásfelújítás kivitelezéseknél 2017-ben?

Mi várható a lakásfelújítás kivitelezéseknél 2017-ben?

A 2016-os év második felében tapasztalt lakás átalakítási trendek továbbgondolására alapozzuk előrejelzéseinket az alábbi cikkünkben, melyek szerint az energiatakarékosság és a hosszabb távra szóló lakásfelújítások fogják meghatározni a lakásfelújítások műszaki tartalmát.

Lakásfelujitás sporoljunk okosan mivel sporolhatunk

Lakásfelújítás sporoljunk okosan mivel sporolhatunk

Annak érdekében, hogy belsőleg megújítsuk otthonunkat érdemes előre megtervezni a lakásfelújítást és olyan költségkeretet kikalkulálni, melyet rá tudunk fordítani lakásunk felújítására. Szükség esetén bővítsük ki a kasszát vésztartalékkal, hozzávetőlegesen a költségkeretünk 5-10%-ával, amelyet elővehetünk, ha kell.