Lakásfelújítás, Lakásfelújítás Budapest, Lakásfelújítás árak itt!

A mai világban mindenki számára fontos az, hogy lakásfelújítás gyorsan, és minőségi szinten történjen. Illetve persze a legjobb!


Ez a tény nálunk azért is tud megvalósulni, mert a ránk bízott munkálatokat saját szakembereinkkel végezzük.Akár lakásfelújításról legyen szó, vagy akár egy tégláig lekopott falról, mi segítünk!

A lakásfelújítás sokak szemében nagy kockázat, mivel félünk a nagy rendetlenségtől piszoktól, és nem utolsó sorban, hogy mennyibe is fog ez kerülni nekünk?

Mi arra törekszünk, hogy Ön minél elégedettebb legyen lakásfelújítás munkánkkal.

Egy teljes körű lakásfelújításnak nagyon sok változata van. Az Ön igényeinek megfelelve végezzük el a munkát!


                                                                                                                                                      Hívjon minket Most!  06 20 313 99 48A lakásfelújítás folyamata:
  • Ingatlan tanácsadás, műszaki átvizsgálás, akár a lakás megvétele előtt
  • Belsőépítészeti lehetőségek, alaprajzok és látványtervek készítése, átgondolt felmérés, tervezés
  • Beépítendő termékek (burkolatok, csaptelepek stb.) konzultációja mintadarabokkal
  • Szakszerű költségkalkuláció, árajánlat készítés
  • Lakásfelújítás kivitelezése
  • Lakberendezési tanácsadás
  • Bútorok és konyhai gépek házhoz szállítása és elhelyezése, beépítése
  • Jól képzett, minőségi munkát végző csapatunk magas színvonalon, minőségi anyagok felhasználásával végzi el a kívánt felújítási munkálatokat.

A feladatok nagy részét elvégezzük Ön helyett. Tény: a lakásfelújítás nem a legtisztább munka, viszont aztmegígérhetjük, hogy a végén csak annyit kell takarítania, mint egy szokásos nagytakarításkor.


Célunk, hogy a lakásfelújítás tökéletesen sikerüljön és teljes mértékben elégedett legyen munkánkkal.
Ezért mi odafigyelünk arra, hogy az Ön lakásfelújítása tökéletes legyen, bátran tovább tudjon minket ajánlani ismerőseinek.
A lakásfelújítás Budapest szolgáltatás egy összetett művelet, nagyfokú hozzáértést és jártasságot igényel.
Ezért érdemes szakemberre bízni az elvégzendő munkákat.


 Hívjon Most!  06 20 313 99 48


Lakásfelújításhoz nálunk mindent megtalál, amire Önnek szüksége lehet. Szakembereink a lakásfelújításcsínját-bínját tudják. Megfelelő szerszámokkal és szaktudással állunk rendelkezésére a lakásfelújítás során. Nekünk semmi sem jelenthez problémát a lakásfelújítás alkalmával. A lakásfelújítás alatt megfelelő építőipari ismeretekre van szükség, hogy Önnek a legjobbat tudjuk nyújtani.Precízen és gyorsan dolgozunk a lakásfelújítás alkalmával, nézze meg referencia munkáinkat és győződjön meg precizitásunkról.


Lakásfelújítás, Lakásfelújítás Budapest, Lakásfelújítás árak kedvezően.

Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Most!

06 20 313 99 48

Legutóbbi cikkek

Jelenleg a leginkább energiatakarékos alternatívája a fényforrásoknak: a led világítás.

Jelenleg a leginkább energiatakarékos alternatívája

A lakástulajdonosok örömmel veszik, hogy a led világításnak azon felül, hogy környezetbarát tulajdonságokkal bír, emellett más előnyei is vannak. Ha lakberendezői szakértelemből kevesebb jutott valamelyik helyiségbe, akkor ez a fajta fényforrás képes ezeket életre kelteni, főleg ott, ahol a bútorok vagy a falszín megválasztása nem volt éppen a legmegfelelőbb, ám a lakásfelújításnak még nincs itt az ideje.

2017-es lakás dekorációs trendek

2017-es lakás dekorációs trendek

Az előző évben a Skandináv minták és a szőtt falidíszek voltak a trendik. Eljött a 2017-esév, és az emberek ekkor tervezik meg a szobák megújítását az idei év trendjeinek megfelelően, de vannak olyanok is, akik a készülő otthonuk beltéri elrendezését tervezgetik, és valósítják meg. 2017-ben ezek a dekorációs trendek lesznek a mérvadóak.

Mi várható a lakásfelújítás kivitelezéseknél 2017-ben?

Mi várható a lakásfelújítás kivitelezéseknél 2017-ben?

A 2016-os év második felében tapasztalt lakás átalakítási trendek továbbgondolására alapozzuk előrejelzéseinket az alábbi cikkünkben, melyek szerint az energiatakarékosság és a hosszabb távra szóló lakásfelújítások fogják meghatározni a lakásfelújítások műszaki tartalmát.

Lakásfelujitás sporoljunk okosan mivel sporolhatunk

Lakásfelújítás sporoljunk okosan mivel sporolhatunk

Annak érdekében, hogy belsőleg megújítsuk otthonunkat érdemes előre megtervezni a lakásfelújítást és olyan költségkeretet kikalkulálni, melyet rá tudunk fordítani lakásunk felújítására. Szükség esetén bővítsük ki a kasszát vésztartalékkal, hozzávetőlegesen a költségkeretünk 5-10%-ával, amelyet elővehetünk, ha kell.