1191. Bp. Alpár utca 12. [email protected] +36 20 313 99 48

Profi festés Budapest – Lakásfelújítás gyorsan!

Profi festés – Mi a titok?

A profi festés folyamata gyors, hatékony és olyan technikákat alkalmaz, amelyek precíz és makulátlan eredményekhez vezetnek, miközben a festés egyszerűnek tűnik. Minden egyes festő egy picit különböző módszerrel és igényekkel tevékenykedik, de a profik kivétel nélkül ismerik a professzionális festés titkait, mi pedig munka közben nekik segédkezve most összegyűjtöttük ezeket a titkokat.

Festés Budapest – Megfelelő csiszolás!

festés folyamatát egy tökéletesen sima felülettel szükséges kezdeni annak érdekében, hogy egy tökéletesen festett falfelület vagy fafelületet lehessen az eredményünk. Tulajdonképpen sokkal inkább helytálló lenne csiszolónak nevezni a festés szakembereit, ugyanis a legtöbb festő lényegesen több időt tölt el csiszolópapírral a kezében, mint magával a festés folyamatával.

Festés – Csak is takaróvászonnal!

A profi lakásfelújítás során a szakemberek nem használnak ágyneműhuzatot és lepedőket takaróvászon helyett, és az a helyzet, hogy senkinek sem kellene! Ezek a vékony anyagok egészen biztosan nem fogják megakadályozni, hogy festékcseppek kerüljenek a padlóra, ugyanis a festék egyszerűen átfolyik majd rajtuk. A műanyag takarókkal meg az a probléma, hogy a kiömlött festékcseppek lassan száradnak meg, és ha valamelyik ilyen festékcsepp esetleg megtalálja a cipőnk talpát, akkor körbehordjuk az egész festéket a házon.

Festés Budapest – Megfelelő sorrendben!

Könnyebb folyamatnak tűnhet eleinte az összes sarkot és élt lefesteni a szoba területén belül, és csak ezt követően visszatérni a festőhengerrel, de ez így nem helyes. A profi festés során a szakemberek úgy érik el az egységes színt, hogy először körbefestik az éleket egy adott fal területén, és azonnal le is festik a falfelületet henger segítségével. Ezáltal az ecsettel és a hengerrel festett felületek könnyebben összemosódnak.

Válasszon minket, profi festés Budapest szolgáltatásunkat követően garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel! 

Festés Budapest területén, kedvező festés árak mellett!

Szólj hozzá!