1191. Bp. Alpár utca 12. [email protected] +36 20 313 99 48

Régi épületek, lakások felújítása

Régi lakások felújítása

Ha modernebb és sokkal komfortosabb ingatlanban szeretne élni, akkor önnek a lakásfelújítás Budapest szolgáltatás jelenthet megoldást arra, hogy növelje ingatlana értékét. Az építőipari kivitelezés során, mely több felújítási fázisra bontható a munkákat végző generálkivitelező önre semmilyen szervezési vagy tervezési terhet nem ró.

Kivitelező cégünk tapasztalt szakemberei garantálják nem csak a minőségi munkát, hanem azt is, hogy a különféle munkálatok alatt a generálkivitelező személyes kapcsolatban áll Önnel, és ő irányítja az egész kivitelezést. Munkatársaink az Ön igényeit és elképzeléseit valósítják meg alapos előkészületek után, mellyel pénzt spórolhat és mentesül a stressz alól is.

Az építőipari szakembereink, az ön kérésére a munka kezdete előtt referencia munkáinkat is betudják mutatni és ezen felül az elvégzett munkákra garanciát vállalunk.

A komoly és több éves kivitelezési gyakorlattal rendelkező generálkivitelező cégünk nem spórolja ki az építőipari anyagokat az ön családi házából vagy egyéb épületeiből, hanem a megbeszéltek szerinti minőségi anyagokat használjuk fel a kivitelezés során.

Az sem mindegy, hogy milyen áron bíz meg szakembert a régi kinézetű vagy beázott lakása felújítására, hiszen a magyar ingatlantulajdonosok nagyon ár érzékenyek és Ön is csak azt szeretné kapni a pénzéért, amit megrendel. Garantáljuk, hogy az árajánlatban elfogadott árak a munkavégzés alatt és utána sem változnak, melyet rögzítünk és aláírásunkkal látjuk el a lakásfelújítás megkezdése előtt.

Egy valamit is magára adó építőipari vállalkozás, – mint ahogy a mi csapatunk is – szakszerűen, gyorsan, precízen garanciát vállalva végzi a lakóépületek felújítását, amely magába foglalja a munkakörnyezet tisztántartását, a felfordulás és kapkodás kizárását valamint azt is, hogy a tapétázó, parkettázó vagy szobafestő mázoló munkatársunk udvariasan viselkedik a ház vagy lakástulajdonossal.

Nagyon sokszor hallani azt, hogy a felújítást végző cég emberei építési törmelékeket hagynak maguk után és nem takarítanak össze vagy beleöntik a házban található wc-be a munkájuk után keletkezett tapétaragasztó maradékot vagy festékes vödör tartalmát, ezzel esetleges dugulást előidézve a csatornarendszerben, melynek szerintem egyikünk sem örülne egy lakásfelújítás alatt.

Nálunk ilyen nem fordulhat elő!