Térburkolás Budapest

A térburkolás hosszú időre szóló befektetés.

Fontos tudni, hogy a térkövezésnek, térburkolásnak vannak szabályai, melyeket be kell tartani az eredményes munka érdekében. A térburkolást gondos tervezést igényel.

El kell döntenünk milyen terhelésnek lesz kitéve a térburkolat. Más-más kialakítás kell gyalogos, személyautó és kisteherautó forgalom alá. A térburkolás, térkövezés nagyon fontos része a megfelelő vízelvezetés, amiről gondoskodnunk kell.

Ami szintén nagyon fontos az a megfelelő szegélykőválasztás, hiszen ez garantálja, hogy semmilyen irányba ne tudjon elmozdulni az elkészült burkolat.


                                                                                                                                       Hívjon minket Most!  06 20 313 99 48


1. Térkő burkolat
Gyalogos forgalom: 4-5 cm-es térkő
Gépkocsiforgalom: 6-7 cm vtg. térkő
Nagyobb teherautók alá: 8-10 cm térkő


2. Ágyazó réteg
3 - 5 cm vastag 0 - 4 sóder vagy 2 -4 murva tömörített murva

3. Alépítmény
Legalább 15 - 20 cm vastag változó szemcsenagyságú murvát javaslunk (és használunk). A teherhordó réteg vastagsága a várható terheléstől függ. A teherhordó réteget rétegenként tömörítjük.

4. Szegélykövet támasztó beton

5. Kerti szegély mindig a térkő vastagságának feléig lesüllyesztve

A térkővel egy nagy szilárdságú tartós felületű, természetes burkolatot kap. Erre a térburkolatra sem a magas nyári hőmérsékletek, sem a hideg téli fagyok nem gyakorolnak káros hatást.

Nem reped el, nem deformálódik és csúszásmentes marad, ennek köszönhetően hosszú időn át dekoratív felületet biztosít Önnek.

Sokféle lehetőség van a színek és formák megválasztására, így bármilyen stílusú környezetbe könnyedén talál odaillő térkövet.

További előnyei a térburkolat, hogy rendkívül könnyen bontható szükség esetén.Majd visszarakható és régi formájában láthatjuk ismét.

A térkő burkolatok a mindennapi életben bárhol, bármikor alkalmazható.A viacolorozás színek és formák széles választékával teszi egyedivé közvetlen környezetünket.


Térburkolás Budapest területén és országosan is! Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot most! Nálunk kedvező térburkolás árak várják!

   Hívjon minket Most!  06 20 313 99 48

Legutóbbi cikkek

Kültéri burkolatok: Mire érdemes odafigyelni a térkövezéskor ?

Kültéri burkolatok: Mire érdemes odafigyelni a térkövezéskor ?

A tél elmúltával, ahogy feléled a természet, eljön az ideje a kerti tevékenységeknek, felújításoknak. A különböző alakú, színű, és méretű térkövek elterjedésével egyre népszerűbbek lettek ezek a burkolatok a közterületeket is beleértve, a családi házak mellett.