+36 20 313 99 48 anildiakft@gmail.com

Mely szempontokat érdemes szem előtt tartanunk ha viacolorozás előtt állunk?

Viacolorozás folyamata! Az aszfaltozás alapanyaga, az aszfalt egy természetben megjelenő szénhidrogén kőzet, amely kőolaj szilárdnak tűnő módosulataként a földfelszínen is előfordul.

Leggyakoribb fogyasztása az aszfaltburkolat, ami bitumen kötőanyagú, természetes, ezen kívül mesterséges adalékanyagokat, kőzúzalékot, homokot, valamint mészkőlisztet tartalmazó építőanyag. Az aszfaltot elsődlegesen közutak hajlékony, valamint fél merev pályaszerkezetének készítéséhez és a talajvizek elleni védelemre, védőrétegként alkalmazzák az építői területén.

A mi csapatunk vállal mindenféle aszfaltozással, továbbá útépítéssel kapcsolatos munkálatokat szolgáltatók, szolgáltatók, önkormányzatok, ezen kívül magánszemélyek részére is egyaránt. Küldetésünk, hogy a lehető legjobb minőségben szolgáljuk ki ügyfeleinket amiatt, hogy elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, ezen kívül mindezt elérhető árak mellett kínáljuk.

Igyekszünk, hogy munkáinkat a lehető legjobb minőségben végezzük el, ezen kívül ami a leglényegesebb, hogy egy munkáért ne fizessenek kétszer. A munkáinkra ezért is vállalunk garanciát is. Jelenleg az állampolgárok azt gondolják, hogy alacsony áron is tökéletes munkát kapnak, pedig ez nem így van, mert ha olcsó a lakásfelújítás munkavégzés mechanizmusa az az aszfalt rovására mehet.

Mely viacolorozás technológiák állnak rendelkezésre?

Vegyük is át az aszfaltozás technológiáit. Az aszfaltozás területén több technológiát is alkalmazunk a terület mérete, hozzáférhetősége, ezen kívül igénye alapján.  Elsőnek beszéljünk az érdesített homokaszfaltról. A beépítése hasonlít a tömör aszfaltbetonéhoz, ezt követően kőzúzalék szóró gépet alkalmazunk, amely pár cm vastagságban bitumennel bevont zúzott követ szór a felső felületre.

Az úthengerek a már beszórt felületen tevékenykednek. A következő elterjedt aszfaltozási technológia, az az öntött aszfaltburkolat. Az elsődlegesen városi utak burkolataként használatos aszfalttípust pár cm vastagságban, hengerlés nélkül kivitelezik. A terítést követően jellemzően kőzúzalék alkalmazásával érdesítik. Az öntött aszfalt keverőtelepekkel együtt fűthető tartállyal felszerelt járműben is előállítható.

Majd a következő az a hengerelt aszfaltozás a vállalkozásunk által. Jelenleg ez a legnépszerűbb, valamint legtöbbet használatos kivitelezési forma. Lehetőséget biztosít minden olyan terület aszfaltozására ahová nagyméretű gépek nem férhetnek be! Elsődlegesen udvarok, kisebb telephelyek, járdák, parkolók aszfaltozása alkalmával ajánlatos.

Nagyon erős, időtálló felületet kapunk ellentétben az öntött aszfaltozás alkalmával, amely hő következményeképpen meglágyulhat! A munka folyama alatt, mint az a nevében is észrevehető, a meleg aszfaltot a már előre bitumenemulzióval kezelt felületre kézi erő alkalmazásával terítjük el, majd ezután jön a hengerelés.

Spóroljon időt és költséget, kösse egybe a térkövezéssel!

A térburkolás nagymérvű népszerűségét különféle, anyagi, strukturális, valamint formai építéstechnológiai okokra tudjuk visszavezetni. A színezett térburkolás egyre jobban elterjedtek, valamint teljesen lecserélik az egyre költségesebb, továbbá nagyobb élő munkát igénylő terméskő burkolatokat.

Elemeit hatalmas sorozatban, magas szilárdsággal, valamint méretpontosság alapján gyártják, amelynek köszönhetően tempósan reális. Egymásba kapcsolódó alakjuk, lehetőséget biztosít arra, hogy az oldalukon lévő súrlódási erők ellenállását az alapozásnak adják át.

Ebből adódóan a térburkolás mechanizmusa rengeteg figyelmet, a jó mélységű, ezen kívül szerkezetű alapozás igényli. Eszerint szükséges a jármű forgalomnak eleget tevő alapozást figyelembe venni, de amiatt a térburkoló elem struktúrája, ezen kívül vastagsága is hasonló jelentőséggel bírhat. Válasszon minket kedvező árak mellett!

Munkáink folyamatait többéves tapasztalattal, szakmai gépekkel, ezen kívül remek szakemberek által végezzük, figyelembe véve a megrendelők individuális elképzeléseit, ezen kívül elvárásait. A csapatunkra bízott feladatokat a terület adatfelvételétől, az átadásig teljesen pontos odafigyeléssel, a lehető legminőségibb anyagok fogyasztásával, betartott határidőkkel, valamint garanciális kivitelezéssel együtt valósítjuk meg.