+36 20 313 99 48 anildiakft@gmail.com

Szárazépítés Budapesten kedvező árak!

A szárazépítési módszereket a belsőépítészek is előnyben részesítik. Hiszen nagy tervezői szabadságot biztosít a formai megoldásokra és az esztétikai elemekre is.

MILYEN A PROFIN ÉS SZAKSZERŰEN KIVITELEZETT GIPSZKARTONOZÁS?

A gipszkarton falak a hagyományos falakhoz viszonyítva kedvezőbb árak mellett és gyorsabban kivitelezhetőek. Ugyanis nem lesz száradási és kötési idő.

Az alkalmazott anyagok, elemek roppant könnyű súllyal rendelkeznek. Ebből adódóan nem terhelik a teherhordó épületszerkezeteket. Ha kell, akkor elbontani, átépíteni is könnyedén lehet őket, a beépített anyagokat újra fel lehet használni akár.

A szárazépítési módszereket a belsőépítészek is előnyben részesítik. Hiszen nagy tervezői szabadságot biztosít a formai megoldásokat és az esztétikai elemekre is.

Az optimális szigetelőanyagok alkalmazásával a hőszigetelés és hangszigetelés is kiválóan megoldható. Továbbá a tűzvédelmi előírásoknak is megfelelő elemek fognak készülni. Az esztétikai szempontoknak nem kedvező gépészeti berendezések, mérőórák, fűtéscsövek is könnyen elrejthetők a segítségükkel.

A munkálatok pár nap leforgása alatt elkészülnek, hiszen nincs száradási idő a téglafalakkal ellentétben. Abból adódóan, hogy könnyű és vékony anyagról van szó, a szállítás költségei is sokkal olcsóbbak lesznek.

Továbbá, a szárazépítés egy környezetbarát módszer is, hiszen kevés hulladékot foglal magában. Ha egy kis hulladék pedig mégis keletkezne, az újra felhasználható. Bízza a kőműves munkálatokat Budapesten csapatunkra!

Aszfaltozás Budapest területén, profi lakásfelújítás és festés Budapesten kedvező árak mellett cégünkkel!

szárazépítés Budapest
Szárazépítés, gipszkartonozás
szárazépítés, gipszkartonozás
szárazépítés, gipszkartonozás

Miért cégünket válassza ha szárazépítés szolgáltatást keres?

A szárazépítés a legköltséghatékonyabb, a leggyorsabb és a legpraktikusabb megoldás a beépíthető módszerek között. Egyre népszerűbb a gipszkaron alkalmazása, amely remekül alátámasztja, hogy ez az egyik legtöbbet használt módszer. A munkálatok akár pár nap alatt is végbe mehetnek.

Nem kell száradási idővel számolni, ellentétben a tégla építésű épületek esetében. A szállítás költségei is lényegesen kedvezőbbek , ugyanis sokkal könnyebb anyag, mint egy tégla. A hulladék felesleg továbbá újra felhasználható, ezáltal környezetkímélő is.

Kőműves csapatunk munkatársai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek gipszkarton álmennyezetek, válaszfalak, festés, előtétfalak, teljes gipszkarton rendszerek kivitelezésében. Régebben készült gipszkarton rendszerek felújítását, javítását is kivitelezzük. Vállaljuk ezek mellett tetőtér beépítések belső burkolatainak és szigetelésének elvégzését is.

Csapatunk szakmai tanácsadással, hatalmas anyagválasztékkal, előregyártott elemek ismertetésével is segítséget nyújtanak megrendelőink vágyainak a megvalósításában. Tapasztalt kollégáink szolgáltatásaink széles választékának hála rengeteg mindenben jártasak. És több évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött végzik el a munkákat.

Eddigi ügyfeleink magas létszámát munkatársaink profi és minőségi munkavégzésének köszönhetjük. Továbbá költséghatékony árainknak és megbízható üzleti hozzállásunknak is. Aszfaltozási kivitelezések és lakásfelújítás Budapest területén profi térburkoló csapatunkkal! Térburkolás Budapest területén, kedvező árak mellett!

Szárazépítési technológia előnyei!

A szárazépítés technológiája megkönnyíti rengeteg ember dolgát a belső terek átépítésében, kiépítésében egyaránt. A szárazépítés segítségével egyszerű módon lehetséges funkciójuknak megfelelő falburkolatokat és mennyezetburkolatokat kivitelezni. Viszont az állványrendszerrel válaszfalak és padlóaljzatok is könnyen kivitelezhetők. A gazdaságossággal és az egyszerű beépítéssel együtt az egyik előnye, hogy az építés helyén nem kell majd vizet alkalmaznunk, szárazon építhetünk.

A szárazépítés egyik lényeges előnye a gyors szerelés. Egészen pontosan a megfelelően szervezhető munka, összhangban a kapcsolódó vízszereléssel, villanyszereléssel fűtésszereléssel. Ezzel párhuzamosan sokkal olcsóbb, mint a vele azonos statikai, hanggátlási tulajdonságú hagyományos fal. Emellett pedig könnyű, ebből adódóan nem terheli a teherhordó szerkezeteket.

Továbbá az elemeket előre gyártják, az eltérő szerkezetek elemei kompatibilisek. Különleges felületeket is könnyen ki tudunk alakítani vele. Emellett pedig környezetbarát! Ugyanis a bontása gyors, újrahasznosítható, átépíthető. Továbbá időjárástól függetlenül szerelhető.

Mit nyújtunk Önnek szolgáltatásaink során?

Nem csak a munkánk minőségére fektetünk nagy hangsúlyt, hanem a felhasznált alapanyagok és célszerszámok minőségére is. Szaktudásunk fejlődése három generációt ölel fel, így minden helyzetben felismerjük magunkat, és javaslatainkkal segítjük elérni céljait.

Hiszünk benne, hogy az építőiparban az egyik legnagyobb érték a szavahihetőség, mert mit sem ér a minőségi munka, ha nincs kész időben. A legmagasabb minőségi elvárásaink mellett is képesek vagyunk versenyképes árajánlatot adni, költséghatékony munkát végezni.

 

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne? Hívjon minket Most!

SZÁRAZÉPÍTÉS BUDAPESTEN AKCIÓS ÁRAKON EGÉSZ ÉVBEN!

Gipszkartonozás Budapesten gyorsan, pontosan határidőre! Kollégáink várják hívását!