1191. Bp. Alpár utca 12. anildiakft@gmail.com +36 20 313 99 48

Festés Budapest

Festés, festés Budapest, festés árak, szobafelújítás itt!

festés nem egyszerű feladat. Keveseknek van lehetősége a festés idejére elköltözni otthonról annak érdekében, hogy a szobafestő határidőre és minél hatékonyabban el tudja végezni a festés munkálatokat. A felület előkészítésétől egészen a stukkózásig, dekorációs festésig, antikolásig és tapétázásig mindenben törekszünk az Ön egyedi ízlése szerint végezni munkánkat. Használattól függően 3-5 évente válik szükségessé a festés az otthonunkban. De számtalan eset fordul még elő amikor szükség lehet festésre. Ha lakásfelújításon gondolkodunk, akkor célszerű lakásfelújítás esetén a festés is. Lakásunkat szinte bármelyik évszakban kifestetjük, előnyösebb ha a nyári hónapokban kezdünk neki a munkának, ugyanis könnyebben szárad a festék és a takarítás is jóval egyszerűbb.

Cégünk minőségi munkát végez! Kedvező festés árak!

Hívjon minket Most!

+36 20 313 9948

 

Festés előtt mindig ellenőrizni kell a falat, a festendő felületeket, és helyre kell hozni a repedéseket, táskás vakolatot. A festés megelőző színválasztásnál sokan elcsúsznak. A számítógép képernyőjén egészen másnak tűnhetnek a színek, mint amilyenek valójában is. Gyakran még a színminták is megtévesztőek lehetnek, mivel egy nagyobb festett falon más lehet a színhatásuk. Amikor hozzálátunk a festés munkához, fontos, hogy rendelkezzen a hozzá szükséges szerszámokkal és felszereléssel. A megfelelő festék kiválasztása a megfelelő ecsetekkel és hengerekkel együtt jelentősen könnyebbé teheti a munkát. Fontos, hogy minden felületet megfelelően legyen csiszolva és zsírtalanítva a jó tapadás érdekében, így a festés tökéletes lesz!

Mielőtt azt gondolnánk, hogy a festés egyszerű dolog, amit bárki el tud végezni egyedül, hadd adjunk néhány tanácsot, hogy mire ügyeljen, ha mégis egyedül végezné a festést Budapesten!
  • Festés előtt mindig ellenőrizni kell a falat, a festendő felületeket, és helyre kell hozni a repedéseket, táskás vakolatot.
  • A színek esetében akkor járunk legjobban, ha lehetőségünk van a színek megtekintésére, összehasonlítására különböző megvilágítási és fényviszonyok mellett, illetve lényeges szempont helyiség többi részének (pl. bútordarabok, szőnyeg) színe is!
  • A keverés után megkapott festéket mindig nézzük meg, mielőtt elhozzuk az üzletből!
  • A szükséges festékmennyiség kalkulációjakor vegyük figyelembe, hogy előfordul, hogy 2-3 alkalommal is át kell festeni a falakat, mennyezetet, ezért inkább mindig rendeljünk többet. Az utólagos javításoknál mindenképpen kell még festék.
  • Évek múlásával, amikor újra festeni kell a lakást (vagy a következő festés alkalmával) megtörténhet, hogy már más színt fogunk választani (pl. változnak az aktuális trendek). A biztonság kedvéért javasoljuk feljegyezni a festék márkáját (gyártót), a kódját és a keverési arányt is.
  • Vásároljuk meg gondosan a szükséges szerszámokat, akár listát is írhatunk róluk: ecsetek, teddy henger, nyelek, rácsok, hosszabbító nyelek, takarófólia, ragasztócsík, hígító stb.
  • Ha végzünk a festéssel, akkor azonnal ki kell mosni az ecseteket, ellenkező esetben beszáradnak, és ezután már nem, vagy csak nehezen alkalmazhatók!
  • Érdemes a sarkokban és a széleken kezdeni a munkát, ezt követően folytatható a festés a hengerrel.
  • Két réteg felhordása között mindig várjuk meg a kötelező száradási időt! Festés Budapest területén kedvező árakon.

Amennyiben nem biztos önmagában, akkor rendelje meg szolgáltatásunkat: Festés Budapest területén! Kedvező festés árak! Ha mi végezzünk önnek a szobafestést, szobafelújítást, akkor ragyogó és szép lakása lesz

Ha Ön is a festés árak miatt nem vág bele a festésbe, akkor nem kell aggódnia! Nálunk kedvező festés árak várják!

A pontos festés árak felől érdeklődjön bizalommal és kollégáink tájékoztatják Önt az aktuális szobafestés árakról!

Hívjon minket Most!

+36 20 313 9948

 

Szobafestés, szobafestő Budapesten, szobafelújítás kedvező árakon!