+36 20 313 99 48 anildiakft@gmail.com

SZOLGÁLTATÁSOK

MILYEN MUNKÁLATOK PROFI KIVITELEZÉSÉBEN SZÁMÍTHAT CÉGÜNKRE?

villanyszerelés, fűtésszerelés Budapest

VILLANYSZERELÉS, FŰTÉSSZERELÉS

Éppen nincs áram a lakásában, vagy más áramellátási problémába ütközött? Feltérképezte új ingatlanja, lakása vagy családi háza elektromos hálózatának a kivitelezését? És most egy profi villanyszerelés szolgáltatás után kutakodik?

Kőműves munka, viacolor lerakása Budapest

VIACOLOR LERAKÁSA, MŰFÜVES PÁLYÁK BURKOLATÁNAK LERAKÁSA

viacolor lerakása napjainkban már egy ház felújítása folyamán egy kihagyhatatlan folyamatnak számít, ha fontos számunkra az esztétikum.

 

vízszerelés, gázszerelés

VÍZSZERELÉS, GÁZSZERELÉS

A vízszerelés során nagyon fontos, hogy a felkeresett szerelő azonnal reagáljon. Hiszen ha kitörik a csap a helyéről, eltörik a kád, elmozdul a helyéről a WC, akkor nem szabad sokáig várakozni.

kőműves munka Budapest

KŐMŰVES MUNKA, HIDEG - MELEG BURKOLÁS

A kőműves munka folyamataira nem csupán a lakások felújításánál, hanem akár apróbb kerti építkezések, felújítások során is szükség lehet.

 

Aszfaltozás, aszfalt készítés árak kedvezően

ASZFALTOZÁS

Cégünk vállal aszfaltozási és térburkolási munkákat. Legyen szó hengerelt aszfaltról, mart aszfaltról, netán öntött aszfaltról, mindig a határidők pontos betartásával készítjük el munkáinkat.

focipályák burkolatának készítése

TÉRKÖVEZÉS, TÉRBURKOLÁS

térkövezés hosszú időre szóló befektetés. Fontos tudni, hogy a térkövezésnek, térburkolásnak vannak szabályai, melyeket be kell tartani az eredményes munka érdekében.

szárazépítés Budapest

FESTÉS

A lakás festés nem egyszerű feladat. Keveseknek van lehetősége a szobafestés idejére elköltözni otthonról…

lakó ingatlanok felújítása

LAKÁSFELÚJÍTÁS

A mai világban mindenki számára fontos az, hogy lakásfelújítás gyorsan, és minőségi szinten történjen. Illetve persze a legjobb!