1191. Bp. Alpár utca 12. anildiakft@gmail.com +36 20 313 99 48

Térburkolás Budapest

A térburkolás, térkövezés hosszú időre szóló befektetés.

Fontos tudni, hogy a térkövezésnek, térburkolásnak vannak szabályai, melyeket be kell tartani az eredményes munka érdekében. A térburkolást gondos tervezést igényel.

El kell döntenünk milyen terhelésnek lesz kitéve a térburkolat. Más-más kialakítás kell gyalogos, személyautó és kisteherautó forgalom alá.

A térburkolástérkövezés nagyon fontos része a megfelelő vízelvezetés, amiről gondoskodnunk kell.

Ami szintén nagyon fontos az a megfelelő szegélykőválasztás, hiszen ez garantálja, hogy semmilyen irányba ne tudjon elmozdulni az elkészült burkolat.

Hívjon minket Most!

1. Térkő burkolat

Gyalogos forgalom: 4-5 cm-es térkő
Gépkocsiforgalom: 6-7 cm vtg. térkő
Nagyobb teherautók alá: 8-10 cm térkő

2. Ágyazó réteg
3 – 5 cm vastag 0 – 4 sóder vagy 2 -4 murva tömörített murva

3. Alépítmény
Legalább 15 – 20 cm vastag változó szemcsenagyságú murvát javaslunk (és használunk). A teherhordó réteg vastagsága a várható terheléstől függ. A teherhordó réteget rétegenként tömörítjük.

4. Szegélykövet támasztó beton

5. Kerti szegély mindig a térkő vastagságának feléig lesüllyesztve

 A térkővel egy nagy szilárdságú tartós felületű, természetes burkolatot kap. Erre a térburkolatra sem a magas nyári hőmérsékletek, sem a hideg téli fagyok nem gyakorolnak káros hatást.

Nem reped el, nem deformálódik és csúszásmentes marad, ennek köszönhetően hosszú időn át dekoratív felületet biztosít Önnek.

Sokféle lehetőség van a színek és formák megválasztására, így bármilyen stílusú környezetbe könnyedén talál odaillő térkövet.

További előnyei a térburkolat, hogy rendkívül könnyen bontható szükség esetén. Majd visszarakható és régi formájában láthatjuk ismét.

A térkő burkolatok a mindennapi életben bárhol, bármikor alkalmazható. A viacolorozás színek és formák széles választékával teszi egyedivé közvetlen környezetünket.

Térburkolás, térkövezés Budapest területén és országosan is!

Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot most! Nálunk kedvező térburkolás árak várják!

Hívjon minket Most!