1191. Bp. Alpár utca 12. [email protected] +36 20 313 99 48

A térburkolás, térkövezés hosszú időre szóló befektetés.

Fontos tudni, hogy a térkövezésnek, térburkolásnak vannak szabályai, melyeket be kell tartani az eredményes munka érdekében. A térburkolást gondos tervezést igényel.

El kell döntenünk milyen terhelésnek lesz kitéve a térburkolat. Más-más kialakítás kell gyalogos, személyautó és kisteherautó forgalom alá.

A térburkolástérkövezés nagyon fontos része a megfelelő vízelvezetés, amiről gondoskodnunk kell.

Ami szintén nagyon fontos az a megfelelő szegélykőválasztás, hiszen ez garantálja, hogy semmilyen irányba ne tudjon elmozdulni az elkészült burkolat.

Térburkolás Budapest, térkövezés Budapest kedvező árak!

Hívjon minket Most!

1. Térkő burkolat

Gyalogos forgalom: 4-5 cm-es térkő
Gépkocsiforgalom: 6-7 cm vtg. térkő
Nagyobb teherautók alá: 8-10 cm térkő

2. Ágyazó réteg

3 – 5 cm vastag 0 – 4 sóder vagy 2 -4 murva tömörített murva

3. Alépítmény

Legalább 15 – 20 cm vastag változó szemcsenagyságú murvát javaslunk (és használunk). A teherhordó réteg vastagsága a várható terheléstől függ. A teherhordó réteget rétegenként tömörítjük.

4. Szegélykövet támasztó beton

5. Kerti szegély mindig a térkő vastagságának feléig lesüllyesztve

 Térkövezés, térburkolás Budapest: A térkővel egy nagy szilárdságú tartós felületű, természetes burkolatot kap.

Erre a térburkolatra sem a magas nyári hőmérsékletek, sem a hideg téli fagyok nem gyakorolnak káros hatást.

Nem reped el, nem deformálódik és csúszásmentes marad, ennek köszönhetően hosszú időn át dekoratív felületet biztosít Önnek.

Sokféle lehetőség van a színek és formák megválasztására, így bármilyen stílusú környezetbe könnyedén talál odaillő térkövet.

További előnyei a térburkolat, hogy rendkívül könnyen bontható szükség esetén. Majd visszarakható és régi formájában láthatjuk ismét.

A térkő burkolatok a mindennapi életben bárhol, bármikor alkalmazható. A viacolorozás színek és formák széles választékával teszi egyedivé közvetlen környezetünket.

Térburkolás Budapest, térkövezés Budapest és országosan is!

Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot most!

Nálunk kedvező térburkolás árak, térkövezés árak várják!

Hívjon minket Most!

Térkövezés Budapest és térburkolás Budapest – Gondosan megtervezve!

térburkolástérkövezés hosszabb időintervallumra szóló befektetések. Fontos tudni, hogy a térburkolás Budapesti szolgáltatásunk gondos megtervezést követel meg, mielőtt belevágnánk. Először is szükséges megállapítanunk, hogy milyen terhelésnek is lesz kitéve a térburkolat, hiszen különböző kialakítások szükségesek a gyalogos, személyautó és kisteherautó forgalmak alá is. A térkövezés Budapesti szolgáltatásunk folyamán pedig nagyon fontos szempont a megfelelő vízelvezetés, amelyről minden esetben gondoskodnunk kell. Pont ezek miatt a részletek miatt vagyunk mi egy profi, tapasztalt csapat, amely sosem fogja Önt elégedetlenül hagyni! Számos fajta lehetőség adódik a színek és formák kiválasztása során, ezért bármilyen stílusú környezetbe egyszerűen fogunk tudni találni egy odaillő térkövet.

Hívjon minket vagy kérjen térkövezés árak, térburkolás árak ajánlatot most!