+36 20 313 99 48 anildiakft@gmail.com

Profi és gyors szoba festése kedvező árak mellett? Mi most megmutatjuk hogyan lehetséges!

Amikor felmerül valakiben a gondolat, hogy szükséges lenne egy szoba festése, lakására, otthonára ráférne már egy festés, méghozzá kedvező árak mellett, akkor válasszon minket!

Eleinte megijeszthet minket ez a gondolat, ugyanis a festés egy óriási munkát foglal magában. Legfőképp abban az esetben, ha a szobafestés ideje alatt nem költözünk el otthonról, hanem szobáról szobára haladva kezdenek neki, és amíg az egyik szobát éppen festik, addig át kell költöznünk a másik szobába, majd amikor végeztek akkor haladunk tovább, egyik szobánkról a másikra.

Ha ezeket a kellemetlenségeket szeretné elkerülni, akkor bízza meg csapatunkat a szobafestés feladatának a kivitelezéséhez és cégünk garantálja Önnek a megfelelő, precíz munkát!

Napjainkban már elengedhetetlen a gyors és egyben minőségi munka kivitelezése, éppen ezért cégünk is erre törekszik! A célunknak tekintjük azt, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a munkánkkal és problémamentesen kivitelezzük minden elképzelésüket, igényüket. Rengeteg éves tapasztalat áll a cégünk mögött és csapatunk mögött és ezt felhasználva minőségi munkát végzünk el.

Színválasztás folyamata a szoba festése során

Még mielőtt egyeztetés során kiválasztanánk a megfelelő festéket, ajánlott színmintát kérni, hogy ténylegesen az általunk kiválasztott szín lesz-e a tökéletes választás a festeni kívánt helyiség számára, na és persze a falra felkenve is megegyezik-e az ízlésünkkel. Már ezzel a döntéssel együtt el kell döntenünk, hogy egyszínű falakat szeretnénk-e vagy sem.

Természetesen utólag is van lehetőség különlegessé tenni az egyszerű-egyszínű falakat, ugyanis erre remekül alkalmas a faltetoválás, de lehetőségünk van arra is, hogy széles ragasztócsíkok használatával, kontrasztos színekkel akár falmintákat kérjünk az egyszínű falakra.

Ne hanyagolja lakása rendszeresen újra festését!

Magyarországon minden személy átlagosan 7 év elteltével végzik el a falak újra lefestését. A legtöbb helyzetben ez nem csak tisztasági festést foglal magában, hanem a környezet színeinek a megújítását is. Költözések vagy új lakberendezési okok végett rengeteg helyzet során ennél rövidebb időt követően is szükségessé válik, és ezért kínálunk mi kedvező szobafestés árakat.

Ha a falak már koszosak, akkor döntést kell hoznunk a saját kezű festés és egy profi szobafestő megbízása között. Azért, hogy rendesen számba legyünk képesek venni a ránk háruló feladatokat, ajánlott utána nézni a festés, mázolás és tapétázás fogalmának, valamint alapvető tudnivalóinak. A festés alatt általában a falak falfestékkel történő színezését értjük.

Mint említettük is, a festés átlagos helyzetekben 5-7 évente válik szükségessé, amikor a falfelületek már piszkosak és elszíneződnek. Ennél sűrűbben is lehetséges lehet egy úgynevezett tisztasági festés alkalmazására, amit rendszerint az ütemesebben piszkolódó helyiségekben alkalmazunk, mint a konyha és a fürdő területei.

Ezekben a helyiségekben a jelentős páratartalom jelent kockázatot, ezért előbb jelentkezhetnek penészesedések is. A konyha helyzetében felmerülhetnek zsírfoltok és más szennyeződések is a falakon.

Fontos tisztában lenni azzal, hogy a penészes felületek lefestése önmagában nem fog hosszú távú megoldást biztosítani, a penészesedés újra előjöhet. Ezért penészölő készítményt kell alkalmazni a flakonon található utasítás után, de azt is kell tudni, hogy ezek a készítmények általában csak ideiglenes megoldást garantálnak majd.

A penészesedésnek minden esetben mögöttes oka van, emiatt magát az okot kell elhárítani, amennyiben nincs vízszigetelésbeli gond, akkor a penészesedésért a nem megfelelő szellőztetés lehet a hibás. Végső esetben egy páratartalom által működtetett szellőző is megoldást adhat.

Ha profin kivitelezett szobafestés, lakásfelújítás érdekli, akkor keressen minket!