+36 20 313 99 48 anildiakft@gmail.com

Szobák festése, költséghatékony árak mellett – Az Ön elképzelése alapján!

Napjainkban már létfontosság a gyors, de egyszerre a minőségi szobák festése. A mi csapatunk is erre törekszik! Célunk az, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a festés folyamatával és problémamentesen megoldjuk az elképzeléseit, igényeit. Rengeteg éves tapasztalat áll hátunk mögött és csapatunk mögött és ezt alkalmazva minőségi munkát kivitelezünk Önöknek. A festés és a mázolás folyamata a lakásfelújítás szerves részének tekinthető. Nagyjából már 5 év alatt koszosak lesznek a falfelületek olyan mértékben, amely már újbóli festést követel meg. Természetesen számtalan tényező határozza meg, hogy a felület milyen ütemesen piszkolódik, például a dohányzó helyiségek falai és mennyezete akár fél év alatt is koszos lehet, de a poros vagy párás viszonyoknak kitett viszonyok is gyorsíthatják az elpiszkolódás folyamatát.

Festés Budapest területén

Hazánkban az emberek átlagosan 5-6 év után végeztetik el a felfrissítő festés folyamatát. A legtöbb helyzetben ez nem csak a tisztasági festés folyamatát foglalja magában, de a környezet színeinek a felújítását is. Költöztetés vagy új lakberendezési indokok végett számtalan helyzetben ennél rövidebb időt követően is szükségessé válik, és ezért kínálunk mi kedvező szobafestés árak ajánlatot. Ha a falaid már piszkosak, akkor döntened kell a saját kezű festés és egy profi szobafestő felkérése között. Azért, hogy rendesen számba lehessen venni a feladatokat, ajánlott lehet utána nézni a festés, mázolás és tapétázás fogalmának, továbbá az alapvető tudnivalóinak. A festés folyamata alatt rendszerint a falak falfestékkel történő színezését értjük.

Lakásfelújítás – Cégünkkel ez is kivitelezhető!

Lakásfelújítás profin kivitelezve a mi csapatunkkal! Cégünk minden területre kiterjeszkedet, hiszen a lakásfelújítás Budapest területén, családi ház belső felújítása, irodák felújítása és egyéb épületek belső felújítása, valamint átépítésének területén is végzünk kivitelezési munkálatokat. A teljes körű, minőségi munkafolyamatok végrehajtása érdekében megfelelő szakmai ismeretekkel és rengeteg éves szakmai gyakorlattal rendelkező, minőségi munkát elvégző és profi szakemberekkel rendelkezünk. Az ügyfeleinknek csak a lakásfelújítás árak miatt és az elképzelései miatt szükséges a céggel egyeztetni, viszont a munka lebonyolítását a mi csapatunk hajtja majd végre. Ezzel levesszük a terhet, és a folyamatokkal járó stresszt az ügyfeleink válláról. Csapatunk készen áll arra, hogy a lakásfelújítás alatt felmerülő kihívásoknak eleget tegyen és megvalósítsa legmerészebb elképzeléseit is! A lakásfelújítás folyamán felbukkanó tervezési, ügyintézési és engedélyeztetési teendők terén is cégünk a szolgálatára áll. Ugyanakkor az ügyfeleink számára a lakásfelújítás és az átépítések alatt felmerülő szakmai, illetve tervezési folyamatok során felmerülő kérdésekben tanácsadást is biztosítunk.

Ha profin kivitelezett lakásfelújítás érdekli, akkor keresse cégünket!

Aszfaltozás és térkövezés, térburkolás Budapest területén cégünk által!

Cégünk továbbá kivitelez aszfaltozás és térburkolás, térkövezés munkákat is. Lehet szó akár hengerelt aszfaltról, mart aszfaltról, vagy öntött aszfaltról, minden helyzetben a határidők pontos betartásával kivitelezzük a munkáinkat.  Kedvező aszfaltozás árak miatt keressen minket!